Oğlunun uçurduğu drondan korktu traktörün altına girip saklandı

Yayın tarihi: 23 Şubat 2024 Cuma 2:13 pm - Güncelleme: 23 Şubat 2024 Cuma 2:13 pm

Antalya’da babasına ‘Dron görürsen iyi geçin ilk köylülere saldırıyor’ diyen genç yeni aldığı dronla babasını korkuttu.  Korkudan ne yapacağını bilemeyen baba, önce yere yattı, ardından traktörün altına saklandı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Hilmi Tunahan Karakaş, yeni aldığı dron sonrası Elmalı’da çiftçilik yapan 55 yaşındaki babası Mehmet Karakaş’a şaka yapmak istedi. Dron aldığını bilmeyen babasına, ‘Dron saldırıları oluyor ve ilk köylerden başlıyorlar. Onları görürsen iyi geçin’ diye uyarıda bulunan Karakaş, ardından annesiyle birlikte ziyaret için Elmalı’ya gitti.

İzlanda’da yanardağın patladığı şehir dronela görüntülendi

TRAKTÖRÜN ALTINA SAKLANDI

Karakaş, çalıştırdığı dronu tarlada çalışan babasının yanına uçurdu. Dronu görünce neye uğradığını şaşıran baba, bir süre donakaldı. Oğlunun dedikleri aklına gelince yavaşça yere yatan baba, ardından traktörün altına saklandı. Bu sırada yanında bulunan akrabası yaşlı adam da Mehmet Karakaş’ın yaptıklarını görünce aynı şekilde yere yattı.

Genç, dronu bu sefer traktör altında gizlenen babasının yanına kadar gönderdi. Baba, cep telefonuyla yanına gelen dronu çekmeye başladı. Bu sırada dron traktöre çarpıp yere düştü. Oğlunun şaka yaptığını anlayan baba ise derin bir ‘oh’ çekti.

Kaynak: TELE1