Oğlunun basketbol maçında sinirlenince hakemin pantolonunu indirmeye çalıştı

Yayın tarihi: 6 Ocak 2022 Perşembe 5:20 pm - Güncelleme: 6 Ocak 2022 Perşembe 5:20 pm

Amerika Birleşik Devletleri’nde Temsilciler Meclisi üyesi, oğlunun oynadığı basketbol maçını seyretmeye gitti. Maçta verilen bir karara sinirlenen meclis üyesi, hakemin pantolonunu indirmeye çalıştı.

ABD’li Temsilciler Meclisi üyesi, oğlunun oynadığı basketbol maçında sinirlenip hakemin pantolonunu indirmeye çalıştı. Yaptığı hareket tepki çekmesinin ardından meclis üyesi özür açıklaması yapmak zorunda kaldı.

ABD’nin Tennessee eyaletinde Temsilciler Meclisi Üyesi Jeremy Faison, liselerarası bir basketbol maçında hakeme sinirlenip pantolonunu indirmeye çalıştı. Providence Academy’nin Lakeway Christian’a karşı oynadığı maçta meclis üyesinin oğlu da karşılaşmada forma giyenlerin arasında yer aldı.

KARARA SİNİRLENİP SAHAYA İNDİ

Karşılaşma esnasında oyuncuların topu ele geçirme mücadelesi sırasında birbirlerini iten rakip oyunculara sportmenlik dışı davranıştan dolayı teknik faul verildi. Verilen karar sonrası sinirlenerek sahaya giren meclis üyesine sahayı terk etmesi gerektiği söylendi. Bunu üzerine meclis üyesi hakeme “Bana sahayı terk etmemi söyleyemezsin, bu senin hatandı” diyerek hakemin pantolonunu indirmeye çalıştı.

Olayın sosyal medyada yayılması üzerine bir özür açıklaması yayınlayan Faison, şu açıklamayı yaptı:”Yıllarca bir ebeveynin bir spor müsabakasında öfkesini kaybetmesinin ne kadar yanlış olduğunu düşündüm. Hristiyanlığa uygun değil, olgun bir davranış değil ve çocuk için utanç verici.
Maalesef bu gece aptal gibi davrandım ve bir hakeme sinirlendim. Benimle dövüşmesini istiyordum. Kontrolümü tamamen kaybettim ve spor salonundan atıldım, tamamen aptalcaydı. Rasyonel düşüncelerin önüne geçen duygular asla iyi değildir. Umarım hakemi bulabilir ve af dileyebilirim.”

Maske Kim Sen’i hedef alan Nihat Doğan’a maske takıldı