Öğlen vaktinde “değişim saati” deyip yolcu almadılar! “Şaka gibi, bu dördüncü araba”

Yayın tarihi: 25 Eylül 2023 Pazartesi 1:31 pm - Güncelleme: 25 Eylül 2023 Pazartesi 1:31 pm

Gazeteci Özlem Gürses, Twitter’da paylaşımda bulunarak Zorlu PSM’nin önündeki taksi durağındaki araçların yolcu almadıklarını ve “değişim saati”nde olduklarını ileri sürdüklerini söyledi. Gürses o anları cep telefonuyla kaydetti.

İtanbul’da “taksi sorunu” devam ediyor. Taksicilerin çoğu, vatandaşların gitmek istedikleri lokasyonları beğenmeyerek araçlarına almıyorlar.

Gazeteci Özlem Gürses, Twitter’dan paylaşımda bulunarak İstanbul’da devam eden taksi sorununu gözler önüne serdi. Gürses’in Zorlu PSM’in önünde kayda aldığı videoda taksi durağındaki pek çok aracın “değişim saati”ni bahane ederek yolcu almadığı görülüyor.

Videoda bir taksicinin “değişim saati”nde olduklarını ileri sürdüğü duyulurken bir vatandaşın ise, “Karşıya götürmüyorlar” dediği duyuldu. Gazeteci Gürses, videoda “değişim saati”ne daha vakit olduğunu belirtirken “Taksi durağındayız, bir tanesi bile almıyor. Şaka gibi, bu 4. araba” dedi.

Gürses videoda ayrıca saatin henüz 12.30 sularında olduğunu ve taksicilerin “değişim saati”ne daha vakit olduğunu da belirtti.