Oğlaklar için kaçan fırsatlar tekrar önlerine gelecek

Yayın tarihi: 2 Ocak 2021 Cumartesi 3:32 am - Güncelleme: 2 Ocak 2021 Cumartesi 4:33 am

Oğlak 22 Aralık / 21 Ocak

Uzun yıllardır burcunuzda ev sahipliği yapan transit Pluto gezegeni son üç yıldır Satürn ile bir yıldır da Jüpiter gezegeni ile kavuşum yaparak hayatınızı bir hayli karmaşık hale soktu. Yaşam koşullarınızı zorlaştırdı ve dayanma gücünüz azaldı.

2020 Yılında Mars’ da koç burcundan kare açısı ile birçok tatsızlığın yaşanmasına sebep oldu. Adeta kişilik değiştirdiniz. Anlayış ve empati yeteneğinizi kaybettiniz. Kime güvendiyseniz sırtınızdan vurdu bazı zamanlar gözünüz kimseleri görmek istemedi.

2021 Burç Yorumları

İlerlemek istediğiniz konularda önünüze setler çekildi. Kendinizi göstermek bir yana sizden daha vasıfsız kişilerin önünüze geçtiğini görerek özgüveniniz nerde ise sıfırlandı.

2021 yılında burcunuzdan yolcu ettiğiniz Satürn ve Jüpiter gezegeni Pluton’ un olumsuzluklarının azalmasına neden olacak. Uzun yıllardır Pluto enerjisine zaten alışıksınız. Yeni yılda hasretini çektiğiniz, hayalini kurduğunuz şeyleri yeniden gündeminize alın oluşmaması için hiçbir engel yok.

Geçmiş yıllarda kaçırdığınız tüm fırsatlar arka, arkaya yeniden gündeme gelecek.

Şu an yaptığınız işler dışında farklı konularda gündeme gelecek ve bu sayede büyük kazançlar elde edebileceksiniz. Terfiler, zam almalar, yeni iş teklifleri hatta ek işlerin gündeme oturması ile çok fazla çalışacaksınız. Siz en ağır koşullarda bile olsa çalışmaktan şikayet etmezsiniz. İşiniz olmadığı zaman ise depresyon başlar. Kendisini işe yaramaz hisseden bir oğlak aniden yaşlanabilir.

AŞK KONUSUNDA YÜZÜNÜZ GÜLECEK

2021 burç yorumları! Hangi burç nasıl etkilenecek?

2021 ise hem ruhen hem de fiziksel olarak genç ve dinamik olma zamanı. İyileşen koşullar yüzünüze de ruhunuza da yansıyacak. Öyle müşfik davranacaksınız ki etrafınızda bulunan insanlar hayranlıkla size gıpta edecekler.

Yıllar sonra aşk konusunda da yüzünüz gülecek, kopma noktasına gelen ilişkilerinize adeta sihirli bir değnek değecek ve sorun içeren konular kendiliğinden ortadan kalkacak.

Uzun yıllardır yalnızlığı tercih eden Oğlaklar ise Uranüs gezegeninin desteği ile yıldırım aşkına teslim olacaklar. Oğlak burcu insanlarının ilk sıralarında aşk gelmezdi ve daha çok başarı ve maddiyata odaklanırlardı ama yeni yıl dengeleri değiştiriyor. Aşkın kişiliğinizin olumlu yönlerini açığa çıkarttığını artık biliyorsunuz. Ayrıca aşk var olduğunda hayatın diğer olumsuzlukları da çok fazla göze batmadığı gibi mücadele gücümüz de artıyor.
Bu yıl oğlakların aile içi ilişkileri de canlanacak. Kardeş veya kuzenleriniz evlenebilir ailenizdeki bebek doğumları yüzünüzü güldürebilir.

2021 yılı sağlık konularında size hızla iyileşme fırsatları sunacak. Uzun yıllardır zorlandığınız hastalıklarınızla alakalı uygun tedavi imkanları yakalayacaksınız. Yine de üreme organlarınızla alakalı sorunlarınızı göz ardı etmemelisiniz.

Demet Hoşman