Kova burcundakiler Satürn enerjisine alışmalı

Yayın tarihi: 2 Ocak 2021 Cumartesi 3:41 am - Güncelleme: 3 Ocak 2021 Pazar 8:54 pm

Kova 22 Ocak / 19 Şubat

Burcunuzda yıl boyunca Satürn ve Jüpiter gezegenini ağırlayacaksınız. Özellikle Satürn enerjisine alışmanız gerekiyor çünkü burcunuzda ki misafirliği yaklaşık 2 yıl 9 ay sürecek.

Satürn gezegeni sabrı, dürüstlüğü, elimizdeki değerlerin kıymetini anlamamızı sağlayan bir öğretmendir.

Satürn gezegeninden korkmak yersizdir. Çünkü Satürn hatalarınızdan vurur, ceza keser ama doğru olan her davranışınız için de muhteşem ödülleri vardır.
Önlem al der Satürn işini iyi yap, ilişkinde sadık ol, dünyayı kontrol etmeye çalışma, kendi kontrolünü sağla!

Birçok olumlu yönünüzün yanında ani tepkileri olan ve o anlarda karşınızdaki kim olursa olsun olumlu duygularınızdan sıyrılarak bir parça acımasız davranan birisiniz. İşte Satürn de sizi ilk olarak bu yönünüzle tanıştıracak.

2021 burç yorumları! Hangi burç nasıl etkilenecek?

Tepki veren, eleştiren karşısında kendine benzeyenleri bulur. Bu durumlar neden sürekli benim karşıma çıkıyor demek yerine bu durumu ben yaratıyorum ve nasıl düzeltmeliyim demeli ve sabırlı davranmayı, empati kurmayı öğrenmelisiniz.

Burçların içinde en hümanisti siz olmanıza rağmen dünyaya ve insanlığa gösterdiğiniz anlayışı yakınınızda olanlara her zaman gösteremiyorsunuz.
İş hayatınızda ve aşk ilişkilerinizde bugüne kadar karşılaştığınız sorunların başında da aslında anlık tepkileriniz ve kızdığınız zaman her şeyi geride bırakıp çekip gitme probleminizden kaynaklanıyor.

Aşk, evlilik ve iş hayatınızda bugüne kadar yaptığınız hataları analiz edeceğiniz ve öncelikle kendi davranışlarınızı onaracağınız bir zaman dilimi başlıyor.
Satürn geçmişe yolculuk yaptırır, bazı insanlarla yüzleşmek isteyebilirsiniz bazı kişilerde sizinle yüzleşmek isteyecektir. Sevgisine ihtiyacınız olduğunda yanınızda olmayanları düşünürken sizin sevginize ihtiyacı olanlara karşı siz nasıl davrandınız?…

SORULARIN CEVABI SİZDE

Beyninizde ki binlerce sorunun cevaplarının yalnızca sizde olduğunu fark edeceksiniz.
Mesleki anlamda değer verdiğiniz, yanınızda tutmaya çalıştığınız bazı kişiler 2021 yılında güçlü rakipleriniz olarak karşınıza geçebilirler. Bu durumu hayal kırıklığı olarak değerlendirmeyin sizin daha güçlü olmanız için onlar farkında olmadan sizin filminizde kötü kişiyi oynuyorlar. İşinize özen gösterin, elinizden geleni yapın. Giden kişilerin yerine daha verimli olmanız için güçlü ve dost kişilerde etrafınızda olacak.

Maddi kazançlarınız artacak fakat bu durum etrafınızdaki çıkarcı kişileri de arttıracak. Boş iltifatlar edip arkanızdan kuyunuzu kazabilecek kişilere yüzünüzü dönmek yerine aile desteğine önem verin.

Aşk konularında transit Uranüs gezegeninden aldığınız kare açı nedeni ile aşırı özgürlük ve sıra dışı yaşamlara karşı merak uyandırabilir fakat Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olabileceğinizi unutmayın.

Yıl boyunca sağlığınız hassas olacak. Ayak bilekleriniz, kan dolaşımı ve diş sorunları ile uğraşmak zorunda kalabileceğiniz için doktor yolunu tutmaktan kaçmayın. Ayrıca kilo alma eğiliminizde artacağından tüm yıl yediklerinize daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

2021 Burç Yorumları