Oflu İsmail’in ailesinin ‘Atilla Aytek’ iddialarına Hikmet Aytek’den flaş yanıt!

Yayın tarihi: 25 Kasım 2020 Çarşamba 4:26 pm - Güncelleme: 25 Kasım 2020 Çarşamba 4:27 pm

5 yıl önce hayatını kaybeden ve Oflu İsmail olarak bilinen İsmail Hacısüleymanoğlu’nun ailesine mensup Ali Osman Hacısüleymanoğlu, Alaattin Çakıcı’ya tehditler yağdırmış ve Atilla Aytek hakkında bazı iddialarda bulunmuştu. Atilla Aytek Hacısüleymanoğlu’nun iddialarına cevap verdi.

abcgazetesi’nden Doğukan Devrim İpek’in haberine göre; İddialarda bulunan Hacısüleymanoğlu’nun Atilla Aytek ile ilgili iddiaları şöyleydi:

‘Dündar kömür ocaklarına ve bir çok iş yerine damadını ortak etti.

Limitsiz çek defterini verdi eline sağ yanına bir sandalye koydurup oturttu. Bir kaç sene baba-oğul gibi takıldılar. ama yılanı koynuna koynuna soktuğunu farkına varamadı kurulan tezgah başkaydı.

Oflu İsmail’in ailesinden Çakıcı’ya kurşunlu tehdit

Akabinde Çakıcı karım beni aldatıyor dedi. Karısının onu aldattığı ile alakalı o dönem bir iki geçti bu isimler hala yaşıyor,

‘ATİLLA AYTEK’İN BİR OYUNUYDU’

Alaattin Çakıcı nikahlı karısı ile onun sağında beraber olan hangi namus anlayışıyla affedip nikahlı karısını ufak çocuğunun gözleri önünde bir kiralık katile öldürtüp namusumu temizledim diyebildi. bu namus cinayeti değildi Atilla Aytek’in kurduğu bir oyundu.

Bu Alaattin’in bu işlerdeki son sabıkası da değildi daha sonra ünlü bir modacının evli kızı Aslı ile 2-3 sene kavgalı gürültülü bir beraberlikleri oldu.

Aslı başkasıyla evliyken yurtdışında Alaattin ile yaşadı. Kavgaları gürültüleri bütün kamuoyunun gazetelerin haberlerin manşatlerini süsledi.’

DR.HİKMET AYTEK’TEN YANIT

Hacısüleymanoğlu’nun Çakıcı ve ağabeyi Atilla Aytek ile ilgili iddialarına Dr. Hikmet Aytek’ten yanıt geldi.

Aytek açıklamasında, ‘Benim rahmetli ağabeyim devletine hizmet etmiş şerefli bir emniyet müdürüdür, onu sevmemek ancak ‘mafyaların’ hakkıdır.

‘TÜRKİYE’NİN SIRTINDA TEPİNEN BİR MAFYA…’

Bir tarafta Türkiye’nin sırtında tepinen bir mafya diğer tarafta da Türkiye için çabalamış bir vatansever vardır.

‘ÇAKICI’YI TANIMAM’

Çakıcı’yı ise ‘ne tanırım ne bilirim’ ‘merhabam yoktur’

Abim de o adamı tanımış olsaydı ben bilirdim. Yıllarca evimiz yan yanaydı. Abimin de tanıdığını zannetmiyorum.’ ifadelerini kullandı.

ATİLLA AYTEK KİMDİR?

Atilla Aytek’in ismi 1980’li yıllarda yaptığı “Babalar Operasyonu” ile duyuldu.

1984 yılında başlatılan operasyonda o dönem Dündar Kılıç ve Behçet Cantürk dahil bir çok ismi gözaltına aldırmıştı. Ankara’da sorgulanan zanlılar daha sonra Sıkıyönetim Mahkemesi’nde yargılanmışlardı. Gençlerbirliği yöneticiliği de yapan Atilla Aytek 30 Haziran 2016’da yaşamını yitirmişti.