Obrodoviç’li efsane Fenerbahçe Melih için buluştu

Yayın tarihi: 10 Eylül 2021 Cuma 11:56 am - Güncelleme: 10 Eylül 2021 Cuma 12:04 pm

Fenerbahçe Beko‘nun kaptanı Melih Mahmutoğlu ile bir dönem Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nda da oynayan voleybolcu Damla Çakıroğlu evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski Fenerbahçe Beko koçu efsane isimlerden Obradovic, Fenerbahçe Opet kaptanı Eda Erdem Dündar ve eski Fenerbahçe futbol takımı kaptanı Volkan Demirel yaptı.

Fenerbahçe Beko’nun kaptanı Melih Mahmutoğlu, kendisi gibi sporcu olan aynı zamanda 2017-2020 arasında Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nda da oynayan Damla Çakıroğlu evlendi.

Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleştirilen nikah töreninde çiftin şahitliklerini Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Beko’nun eski başantrenörü Zeljko Obradovic, Fenerbahçe’nin eski kaptanlarından Volkan Demirel, A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet’in kaptanı Eda Erdem Dündar ve Yağmur Erdaç yaptı.

Melih Mahmutoğlu ile Damla Çakıroğlu evlendi

Çiftin ailesi ve yakınlarının yanı sıra nikah törenine genel sekreter Burak Kızılhan, yönetim kurulu üyeleri Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Kemal Danabaş, Özgür Özaktaç ile Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı teknik heyeti ve oyuncuları katıldı.

BOGDANOVİC, MELİH’İN DÜĞÜNÜNDE COŞTU!

DEMİREL AİLESİ YAKIN DOSTLARI İLE DÜĞÜNDEYDİ

Demirel ailesinin yakın dostları Adnan Çam ve kızı Güneş Çam, düğünde yer alan davetliler arasındaydı.

Melih Mahmutoğlu ile Damla Çakıroğlu evlendi

NİSAN AYINDA NİŞANLANMIŞTI

İkili geçtiğimiz Nisan ayında nişanlanmış ve yüzüklerini yakın arkadaşları Volkan Demirel takmıştı.

EDA ERDEM DE ŞAHİTLER ARASINDA YER ALDI

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet’in kaptanı Eda Erdem Dündar, mutlu çifti yalnız bırakmadı. Eda Erdem Dündar çiftin nikah şahitleri arasında yer aldı.

Melih Mahmutoğlu ile Damla Çakıroğlu evlendi

BOGDANOVİC, MİRSAD TÜRKCAN VE CEDİ OSMAN…

Melih Mahmutoğlu’nun Fenerbahçe Beko’dan eski takım arkadaşı Bogdan Bogdanovic’in yanı sıra eski milli basketbolcu Mirsad Türkcan ile Milli basketbolcu Cedi Osman da düğüne katılanlar arasındaydı

Melih Mahmutoğlu ile Damla Çakıroğlu evlendi

AHMET DÜVERİOĞLU, JAN VESELY VE FURKAN KORKMAZ…

Fenerbahçe Beko’dan Ahmet Düverioğlu ve Jan Vesely de ailesi ile düğüne katıldı. NBA’de forma giyen milli oyuncu Furkan Korkmaz yine davetliler arasındaydı

Melih Mahmutoğlu ile Damla Çakıroğlu evlendi