Obi-Wan Kenobi’den haber var

Yayın tarihi: 2 Nisan 2022 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 1 Nisan 2022 Cuma 3:52 pm

Uzun süredir merakla beklenen Disney dizisi Obi-Wan Kenobi’nin yıldızı Ewan McGregor, “Bazı önemli haberlerim var” ifadelerini kullanarak açıklama yaptı.

Disney uzun süredie beklenen dizi için “İlk gösterim tarihimiz sadece birkaç gün sonra başlıyor” ifadelerini kullandı. Star Wars hayranlarının beklediği gösterinin lansmanı 25 Mayıs Çarşamba’dan 27 Mayıs Cuma’ya kadar iki gün ertelendi. Bu erteleme hayranları biraz üzdü. Zira ayın 25’i orijinal Star Wars’un başlamasından bu yana tam 45. yıl yıldönümü olacaktı. Disney, ertelemeyi telafi etmek için bir bölüm yerine ilk iki bölüm yayınlayacak.

Obi-Wan Kenobi

Serinin hayranlarını heyecanlandıran ve McGregor’un oynadığı bu en yeni dizi uzun zamandır konuşuluyordu. Dizi ilk olarak 2019 yazında duyuruldu ve Disney o zamandan beri Rosario Dawson ve Hayden Christensen’in Darth Vader olarak üçleme rolünü yeniden canlandırması da dahil olmak üzere diğer büyük isimlerin eklendiğini açıkladı. Disney+ ayrıca bu yazdan itibaren Türkiye’de de kullanıma sunulacak. Netflix’den Marvel yapımlarını alan yayın akışı devi platformuna farklılıklar ekleyerek büyümeye devam ediyor. Aile dostu profilini de geride bırakmayı planlayan platform Obi Wan Kenobi ile belli bir kitleyi üzerine çekecek. Dünyada hali hazırda bir sürü Star Wars hayranı var. Bu hayranlar uzun süredir Obi Wan Kenobi dizisini merakla bekliyor. Söz konusu dizi gecikmeli de olsa nihayet hayranları ile buluşacak.

YouTube iOS uygulaması beklenen özelliği alıyor