Obi-Wan dizisi için start verildi

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2020 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 18 Ağustos 2020 Salı 6:07 pm

Disney Star Wars evrenini genişletmeye devam ediyor. Şimdi de Obi-Wan dizisi için start veriliyor. İşte detaylar.

The Mandalorian dizisiyle büyük ses getiren Disney bir süre önce Obi-Wan dizisinin de geleceğini açıklamıştı.

Malum Disney+ şimdiden Netflix’in en büyük rakibi olarak gösteriliyor. Nitekim Netflix’in rakibi olmak da kolay değil. Dolayısıyla abone çekecek sağlam dizilere ihtiyaç var.

Obi-Wan

İlerleyen dönemlerde Marvel sinematik evreniyle doğrudan ilişkili pek çok dizi yayınlanacak. Fakat bu diziler tek başına Disney+’ı zirveye taşımak için yeterli olmayabilir. Bunun için Marvel’ın yanı sıra Star Wars’ın da hayran kitlesine ihtiyaç var.

Star Wars hayranlarını Disney+’a çekmek için en kolay yöntem sevilen bir SW karakterini ekrana taşımak olacaktır. Obi-Wan dizisinin bu noktada kilit bir rol oynayacağını söyleyebiliriz.

Disney Obi-Wan dizisinin 2022’de yayınlanacağını açıklamıştı. Bu yayın tarihi için önümüzdeki aydan itibaren çalışmalara başlanacakmış. Başrolünde Ewan McGregor’un yer aldığı Obi-Wan dizisi yaklaşık olarak 1.5 yıllık yapım aşamasının ardından izleyici karşısına çıkacak.

Elbette herşey yolunda giderse. Malum koronavirüs sürecinden ötürü pek çok dizinin yapım süreci sekteye uğramıştı. Eğer salgın devam eder ve tekrardan katı tedbirler uygulamaya konulursa muhtemelen Obi-Wan’ın yapım süreci de aksayacaktır. Lakin şimdilik bu süreçten bahsetmek için biraz erken.

Bakalım Disney+ Marvel ve Star Wars’ın rüzgarıyla Netflix’i alt etmeyi başarabilecek mi? Bunu zaman gösterecek.

ABD TikTok için geri sayıma geçti!