O sanatçıların filmleri yasaklandı! AKP’li belediyeden ‘Barış Pınarı’ ambargosu! 

Yayın tarihi: 26 Ekim 2019 Cumartesi 1:41 pm - Güncelleme: 26 Ekim 2019 Cumartesi 1:41 pm

AKP’li Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Barış Pınarı Harekatı’na destek vermeyen sanatçıların filmlerini belediyenin sinema salonunda izlettirmeyeceğini bildirdi.

Kayseri’ye bağlı Develi ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Cabbar , Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Suriye’nin kuzeyinde operasyon yürüten askerlere destek olmayan sanatçıların filmlerinin ilçedeki sinema salonlarında gösterilmeyeceğini açıkladı.

BELEDİYE SALONUNDA İZLETTİRİLMEYECEK

Bu kararı alan meclis üyelerine teşekkür eden Mehmet Cabbar Sözcü’den Müslüm Evci’ye konuştu ” Barış Pınarı Harekatı’nda azim ve kararlılıkla mücadele eden Mehmetçiğimizin en büyük motivasyon kaynağı, asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasıdır. Her şart ve durumda daima Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu belirtmek adına Barış Pınarı Harekatı süresince Mehmetçiğimize destek vermeyen sanatçıların filmlerini Mustafa Aksu Kültür Merkezimizde izletmeme kararı aldık. Bu kararda bizlere destek olan belediye meclis üyelerimize ve her daim vatan sevdalısı olan Develili hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.