O esnaf konuştu… Yandaş medyanın ‘tokat yalanı’ da tutmadı!

Yayın tarihi: 29 Mayıs 2019 Çarşamba 4:19 pm - Güncelleme: 29 Mayıs 2019 Çarşamba 4:22 pm

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun esnafla yaşadığı tartışma yandaş medya tarafından ‘tokat attı’ diye servis edilmişti. Esnaf Eyüp Akgün ise iddialara ilişkin ‘Bana kimse tokat atamaz’ diyerek İmamoğlu’nun tokat atmadığını doğruladı.

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun esnaf ziyaretinde bir vatandaşın yanağına dokunması, iktidara yakın bazı basın organlarında “İmamoğlu’ndan vatandaşa tokat ve hakaret” şeklinde yer aldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da “Ekrem Bey son zamanlarda çok sinirli, bir çocuğu tokatladı” sözleriyle iftira kampanyasına katılmıştı.

Yandaş medyanın ‘tokat attı’ yalanına Ekrem İmamoğlu’ndan ilk yanıt

Ekrem İmamoğlu’ndan Süleyman Soylu’ya ‘tokat’ cevabı

‘SAĞ ELİYLE YANAĞIMA DOKUNDU’

Keskin, “Konuşmanın bir bölümünde elini göğsüme vurup sözde bana ders veriyor. Sonra da sağ eliyle yanağıma dokunuyor. Sosyal medyada, ‘tokatladı’ diye bazı görüntü ve ifadeler görüyorum. Bana kimse tokat atamaz. Atmaya kalkanlara da gereken cevabı anladığı dilden veririz. Böyle bir göreve soyunmuşsanız. Taraflı tarafsız herkesin söylediklerini olgunlukla dinleyeceksiniz.  Bize ders vermeye çalıştı ancak dersini aldı” diye konuştu.

Habertürk rogramındaki konuşmasının kurgulanarak asılsız şekilde sunulması nedeniyle esnaf Keskin tarafından suçlanan İmamoğlu, uzun süre genci ikna etmeye çalışmıştı. Bu arada yaşanan tartışma, Sabah, Star ve Takvim gibi gazetelerde ‘İmamoğlu vatandaşa tokat attı’ şeklinde yer almıştı.