Nusret’ten ‘Beyrut’ kampanyası: Dünya çapında tanınan isimlerden destek geldi!

Yayın tarihi: 5 Eylül 2020 Cumartesi 11:44 pm - Güncelleme: 5 Eylül 2020 Cumartesi 11:44 pm

Türk Kızılay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Nusret Gökçe’nin “Biz Bir Aileyiz” sloganıyla uluslararası bir yardım çağrısında bulunduğunu ve Etiler Nusr-Et şubesinin bu akşamki tüm gelirlerini Lübnan’daki ihtiyaç sahipleri için Kızılay’a bağışlanacağını duyurdu.

Türk Kızılay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Nusret Gökçe’nin “Biz Bir Aileyiz” sloganıyla Beyrut’a yardım kampanyası başlattığını ve Maradona, Drogba, NBA oyuncusu Boban, İlkay Gündoğan, Dr. Öz gibi çok sayıda ünlü isim destek verdiğini belirtti.

Türk Kızılay’ın açıklamaları şöyle;

Nusr-Et’te iyilik gecesi!

Dünyaca ünlü Nusr-Et, Beyrut’ta meydana gelen talihsiz patlamanın ardından Lübnan’da yardım çalışmaları yürüten Kızılay ile “Biz Bir Aileyiz” sloganıyla uluslararası bir yardım çağrısında bulundu. Kampanyaya Maradona, Drogba, NBA oyuncusu Boban, İlkay Gündoğan, Dr. Öz gibi çok sayıda ünlü isim destek verdi. Nusr-Et, yaptığı çağrıya da ilk desteği kendisi verdi. Etiler Nusr-Et şubesinin bu akşamki tüm gelirleri Lübnan’daki ihtiyaç sahipleri için Kızılay’a bağışlanacak!