Nusret Gökçe’nin fotoğrafına tepkiler büyüyor… ‘Ahlaksız’

Yayın tarihi: 8 Haziran 2020 Pazartesi 12:07 pm - Güncelleme: 8 Haziran 2020 Pazartesi 12:07 pm

Tanınmış et lokantası sahibi Nusret Gökçe paylaştığı fotoğrafla tüm hayvanseverlerin ve sosyal medya kullanıcılarını  tepkisini çekti.

Instagram’daki videolarıyla dünya çapında ünlenen ‘sosyete etçisi’ Nusret daha önce de çalışanlarına hakaret etmiş ve mahkemelik olmuştu.

Bu sefer de Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla gündem olan Nusret birçok kişinin tepkisini çekti. “Çok önemli bir toplantı” açıklamasıyla paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

MELİS ALPHAN: UMARIM MAYMUNLAR CEHENNEMİ GERÇEK OLUR!

Gazeteci Melis Alphan, fotoğrafı Twitter adresinden paylaşarak “Bu herif ve et görgüsüzlüğü, hayvanlara zulümden ‘estetik’ yaratmaya dönük tiksinç çabası mide bulandırıcı. Umarım Maymunlar Cehennemi gerçek olur ve maymunlar veya danalar bu herifi denek olarak kullanırlar!” yorumunda bulundu.

CEM SEYMEN: GÖRDÜĞÜM EN AHLAKSIZ, İĞRENÇ FOTOĞRAFLARDAN BİRİ…

Gazeteci Cem Seymen ise fotoğrafı alıntılayarak “Hayatımda gördüğüm en ahlaksız, en acımasız, en iğrenç fotoğraflardan biri. Endüstriyel üretimin köle yaptığı tüm canlıların efendisi olduğunu zanneden insanoğlunun kibirli ve bir o kadar küçük düşürücü fotoğrafı. Yaşamı, tabiatı, yaradanı, her türlü değeri ayaklar altına alıyor” ifadelerini kullandı.