Nusr-Et’e yönelik silahlı saldırıda Barış Boyun ve Volkan Reçber izi! Görüntüler ortaya çıktı

Yayın tarihi: 27 Mart 2024 Çarşamba 11:24 am - Güncelleme: 27 Mart 2024 Çarşamba 3:31 pm

İstanbul Beşiktaş’taki Nusr-Et isimli restoranı altı gün önce kurşunlayan çete üyeleri ‘Mahzen-22’ isimli operasyon kapsamında yakalandı. Saldırı talimatını firari çete liderleri Barış Boyun ve Volkan Reçber’in verdiği öğrenildi.

İstanbul’da 21 Mart günü sabaha karşı motosikletli iki kişi tarafından kurşunlanan ünlü et restoranı Nusr-Et ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı, saldırganlara yönelik ‘Mahzen-22’ isimli operasyon düzenledi. Operasyonda 2 kişi yakalandı.

TALİMATI FİRARİ ÇETE LİDERLERİ VERMİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırganların yakalandığını açıkladı. Saldırıyı, yurt dışında firari olan iki organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun ve Volkan Reçber’in yaptırdığı belirtildi. Mahzen-22 adlı operasyonda silahlı saldırı eylemini gerçekleştiren organize suç örgütü üyesi beş şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu 4 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda fişek, çelik yelek ve kar maskesine el konuldu.

SALDIRI ANININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan iki kişinin yakalandığı silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, motosikletli iki kişinin restoranı kurşunladığı görüldü. Saldırganlar daha sonra hızla olay yerinden ayrıldı.

Yunanistan’daki kanlı infaz sonrası Barış Boyun çetesinin ‘intikam timine’ operasyon!

Tekel bayiine silahlı saldırıdan Barış Boyun çetesi çıktı

İstanbul merkezli yedi ilde husumetli iki örgüte operasyon: 61 şüpheli yakalandı

Nusret, silahlı saldırı, beşiktaş, istanbul, kurşunlama

Kaynak: İHA