Nur Sürer’den Hülya Koçyiğit’e: Sen filmlerde oynarken şimdiki bakanlar sokakta misket oynuyordu

Yayın tarihi: 21 Kasım 2020 Cumartesi 8:42 pm - Güncelleme: 21 Kasım 2020 Cumartesi 11:04 pm

Usta oyuncu Nur Sürer, son dönemlerde yaptığı iktidar yanlısı açıklamalarla gündeme gelen Hülya Koçyiğit’e “Sen filmlerde oynarken, bakanlar sokakta misket oynuyordu.” diyerek seslendi.

Usta oyuncu Nur Sürer, Yol TV’de yayınlanan Açık Konuşalım programında Onur Toper’in sorularını yanıtladı.

Hülya Koçyiğit’in, iktidarı destekleyen açıklamalar yapmasına ilişkin soruları yanıtlayan usta isim, “Sen Hülya Koçyiğit’sin. Sen filmlerde oynarken, bakanlar sokakta misket oynuyordu.” dedi.

“GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜM”

Sürer’in, Koçyiğit’in açıklamalarına ilişkin ifadeleri ise şöyle:

“Hülya Koçyiğit esasında yıllar yıllar önceden ANAP’tan İzmir Milletvekili adayı olmuştu, seçilemedi. Bilmiyorum burada AKP aday gösterseydi seçilirdi herhalde. Esasında çok üzgünüm Hülya Koçyiğit ile ilgili çünkü sevdiğim bir kadındır benim. Ben gerçekten onu seven biri olarak çok üzgünüm, neden böyle bir seçim yaptı bilmiyorum. Hâlâ durmuyor; mesela geçen gün ‘Demokratik bir ülkde yaşadığımızı’ söyledi, ben sinirleniyorum iyice ama çok da üzülüyorum bir taraftan. Yani o niye ihale işlerine girmiş bilmiyorum. Sen Hülya Koçyiğit’sin; sen filmlerde oynarken, şimdiki bakanlar sokakta misket oynuyordu. Gerçekten çok üzgünüm”

“EN SEVDİĞİM SİYASETÇİ SELAHATTİN DEMİRTAŞ”

Programda “Başarılı bulduğunuz siyasetçi var mı?” sorusunu da yanıtlayan Sürer, en beğendiği siyasetçinin Selahattin Demirtaş olduğunu söyledi. Sürer, şöyle konuştu:

“Çok samimi ve zeki buluyorum. MHP’li birinin bile ‘Keşke bizim partimizde olsaydı’ dediğini duydum. Benim annem bile mesela CHP seçmeniydi ama ölmeden iki sene önce ‘Ben çok seviyorum bu çocuğu’ diyordu.”