Note10 hakında yeni detaylar ortaya çıktı

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2019 Çarşamba 11:43 am - Güncelleme: 22 Mayıs 2019 Çarşamba 11:43 am

Samsung’un önümüzdeki dönemde tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note10 hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte konu hakkındaki ayrıntılar.

Akıllı telefon sektörünün zirvesinde yer alan Samsung, önümüzdeki dönemde yeni amiral gemisi modelini tanıtacak. Geçtiğimiz yılları baz alacak olursak, Güney Koreli şirketin yeni Note modelini Ağustos ayında tanıtacağını söyleyebiliriz. Peki Note serisinin yeni modeli nasıl bir tasarım çizgisine sahip olacak? Bilindiği üzere Samsung, genel itibariyle aynı yıl içerisinde çıkardığı S ve Note serilerinde benzer tasarımlar kullanıyor. Dolayısıyla Galaxy Note10 tasarımı da S serisinin son modelleriyle aynı çizgide olacaktır. Tek bir fark dışında.

Note10

Sızdırılan son bilgilere göre, Samsung yeni Note modelinde yatay kamera modülü yerine dikey kamera modülü kullanmaya karar vermiş. Aslında bu çok önemli bir detay sayılmaz. Keza Güney Koreli şirket aradan geçen onca zamana karşın hala kamera konumlandırması konusunda kararsız bir tutum sergiliyor. Bir modelinde yatay olan kameralar, diğer modelde dikey olarak karşımıza çıkıyor.

Öte yandan Note10’un çift selfie kamerasıyla geleceği de kesinleşti diyebiliriz. Bu zaten beklenen bir özellikti. Hatırlanacağı üzere S10+ modelinde de çift selfie kamerası yer alıyor.

Elbette Galaxy Note10 ile ilgili en çok merak edilen şey, telefonun yenilenen S-Pen’i. Bakalım Samsung yeni nesil S-Pen ile teknoloji tutkunlarını tatmin etmeyi başarabilecek mi? Bunu zaman gösterecek.

ABD – Çin krizi bu noktaya nasıl geldi?