Nostalji futbol oyunu sevenler uzun bir süredir bekliyordu

Yayın tarihi: 13 Mart 2021 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 12 Mart 2021 Cuma 10:42 am

Nostalji futbol oyunu sevenler bu anı bekliyordu. Bunun farkında olan Steam önemli bir kampanya başlattı. Hadi gelin konu ile ilgili tüm detaylara birlikte bakalım.

Herkesin bir dönem mutlaka dahil olduğu nostalji futbol oyunu şimdilerde yeni fırsatlar sunuyor. Muhtemelen standart bir atari ile oynadığınız futbol oyunu şu anda bile aklınızdadır. Müziklerinden görsellerine kadar her şeyin amatör olduğu bu tür oyunlar kalplerde farklı bir yere sahip.

Steam tarafından planlanan bir kampanyaya göre böyle bir oyunu son derece uygun fiyat ile oynamanız mümkün. MS-DOS oyunu olan MicroProse Soccer, 33 yıl sonra tekrar geldi.

Bugünlerde PlayStation 5 ve Xbox gibi oyun konsolları son derece popüler. Peki bundan tam olarak 33 yıl önce insanlar oyun oynamak istediğinde ne yapıyordu? Elbette atari oyun konsollarının kullanarak bu tür oyunları oynayabiliyordu.

Nostalji futbol oyunu

Steam tarafından indirimli bir fiyat etiketi ile bu oyunlar tekrardan satışa sunuldu. Platform üzerinden 9,04 TL ödeyerek oyunu alabilirsiniz. Oynamak için sadece pentium 4 ve üzeri bir işlemciye sahip bilgisayarınızın olması yeterli olacaktır. Ayrıca bilgisayarınızın RAM miktarı 256 MB olsa bile yeterli.

FIFA 21 oyuncu reytingleri açıklandı! İşte en güçlü futbolcu!

Steam üzerinden isteyenler şu andan bu oyunu satın alabilir. Fiyatının uygun olması muhtemelen daha fazla kişi tarafından alınmasını sağlayacak. Özellikle nostalji tutkunlarının büyük ilgisine uğrayacak. Bu oyunu aldıktan sonra deneyimlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.