Norm Ender’den Süper Kupa öncesi yaşanan krizle ilgili ilk açıklama! İstiklal Marşı’nı okuyacak mı?

Yayın tarihi: 29 Aralık 2023 Cuma 4:20 pm - Güncelleme: 29 Aralık 2023 Cuma 4:43 pm

Riyad’daki ‘Atatürk ve İstiklal Marşı’ krizi gündeme damga vurdu. Süper Kupa finalinde sahneye çıkarak hem ‘Parla’ adlı şarkıyı hem de İstiklal Marşı’nı söyleyecek olan Norm Ender konuya ilişkin ilk kez konuştu.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçında ‘Atatürk ve İstiklal Marşı’ krizi yaşandı. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak olan maçta İstiklal Marşı okunmasına ve Atatürk pankartına izin verilmediği iddia edilirken, final öncesi sahneye çıkmaya hazırlanan Norm Ender’den açıklama geldi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, rap şarkıcısı Norm Ender ile yaptığı görüşmeyi sosyal medya platformu X’ten paylaştı. Işık, şu bilgileri verdi:

“Az önce Norm Ender’le konuştum, “Buraya İstiklal Marşımız ve Parla’yı söylemek için geldim. Birazdan TFF Başkanı ile bir toplantı yapacağız. Henüz bana bildirilen bir değişiklik yok” dedi.”

Gazeteci Onur Tuğrul da X’ten yapmış olduğu paylaşımda, “Norm Ender ile de konuştum. Ona da iptal edildi gibi bir bilgi verilmemiş. Hazırlığını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TELE1