Norm Ender Tamer Karadağlı’yı eleştirenleri ‘yurtseverlik düşmanı’ ilan etti

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2023 Salı 8:54 am - Güncelleme: 22 Ağustos 2023 Salı 8:54 am

Rapçi Norm Ender, Tamer Karadağlı’nın Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürü atanmasına ilişkin olarak, “Tamamen isimlerin nasıl bir dünya görüşü olduğuna göre tutum sergileniyor. Sadece Tamer Karadağlı’ya değil, yurtsever tarafını belli eden herkese bu karalama kampanyası yapılıyor” ifadelerini kullandı.

Norm Ender, sosyal medya hesabından DT genel müdürlüğüne atanmasıyla eleştirilerin odağı haline gelen Tamer Karadağlı’ya destek paylaşımı yaptı. Rapçi paylaşımında, “Bababa! Tamer Karadağlı’ya sergilenen ayarsız öfkenin zerresi, Atatürk’e yapılan saygısızlık için Disney’e gösterilmedi. Utanın! Sanat camiasında gerçekten samimi ve bağımsız insan çok az” ifadelerini kullandı.

“YURTSEVER TARAFINI BELLİ EDEN HERKESE KARALAMA KAMPANYASI YAPILIYOR”

Paylaşımının ardından iktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesine konuşan Norm Ender şunları söyledi:

“Tamamen isimlerin nasıl bir dünya görüşü olduğuna göre tutum sergileniyor. Sadece Tamer Karadağlı’ya değil, yurtsever tarafını belli eden herkese bu karalama kampanyası yapılıyor. Ayarsız ve sınırsız bir öfke, tamamen itibar sarsıcı hamleler. Aynı tutumu gelir kapısının dışında kalan bir zümre, kendilerine yaptığı zaman çok güzel mağduru oynuyorlar, sanatçı değil, sözleşmeli ünlü, part time aktivist diyorum ben artık bunlara, omurgalı bir duruşları olmadığını Disney‘in Atatürk’e yaptığı saygısızlığa sessiz kalarak kanıtladılar. Halkın her kesimi bu duruma çok net tepki verirken, Disney’le iş yapan ya da yapabilir konumda olan ünlülerin ölüler gibi susması öfkelerinin bile riyakar olduğunu gösteriyor. Yarın bir ödül töreninde iki satır aktivistlik yapıp, tribüne oynarken görürüz derin kişiliklerini. Ne diyeyim?”

DETİS’ten ‘Tamer Karadağlı’ açıklaması