Nordsjaelland Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 30 Kasım 2023 Perşembe 9:26 am - Güncelleme: 30 Kasım 2023 Perşembe 9:26 am

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Nordsjaelland deplasmanında sahaya çıkıyor. Peki Nordsjaelland – Fenerbahçe maçı saat kaçta? Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. maçında Nordsjaelland deplasmanına çıkıyor. Avrupa’da bu sezon oynadığı 10 maçta 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Fenerbahçe, Danimarka’dan galibiyet veya beraberlikle dönerek gruptan çıkmayı hedefliyor.

H Grubu’nda oynadığı 4 maçta aldığı 3 galibiyetle 9 puan toplayan İsmail Kartal’ın öğrencileri, 7 puanlı Nordsjaelland’ın önünde lider durumda. Grupta Ludogorets’in 6, Spartak Trnava’nın ise bir puanı bulunuyor.

Nordsjaelland – Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Nordsjaelland’ın Fenerbahçe’yi konuk edeceği maç Right to Dream Park’ta bugün TSİ 23.00’te başlayacak. Fransa Futbol Federasyonundan Jeremie Pignard’ın yöneteceği karşılaşma, Exxen platformundan canlı yayımlanacak.

Nordsjaelland – Fenerbahçe muhtemel 11’leri:

Nordsjaelland: Eriksson, Villadsen, Nagalo, Hansen, Frese, Tverskov, Diomande, Dorgeles, Osman, Schjelderup, Ingvartsen

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Yusuf,nOosterwolde, Kent, İsmail, Crespo, Cengiz, Szymanski, Tadic (King), Batshuayi

‘KAZANMAK İÇİN GELDİK’

İsmail Kartal, Nordsjaelland maçına lider olarak çıkacaklarını hatırlattı. Tecrübeli teknik adam, “Buraya da kazanmak için geldik. Hava şartları soğuk ama zemin gayet iyi. Rakibimiz de etkili bir takım. Onların da planları var ama bunları tahmin ediyoruz. Yaptığımız analizler sonucu nasıl oynayacağımıza çalıştık. Türkiye’ye galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Kartal, en ideal 11 ile sahaya çıkacaklarını belirtti. 62 yaşındaki hoca, durumları merak edilen sakat oyuncularla ilgili olarak, “Sakatlığı bulunan futbolcularımızın tedavileri sürüyor. Gün gün takip ediyoruz. Ancak şu anda ne zaman geri dönecekleri ile ilgili bir şey söylemek için erken olur” yorumunu yaptı.

SOĞUK BİZİ ETKİLEMEZ’

Basın toplantısında İsmail Kartal’ın yanındaki öğrencisi İrfan Can Eğribayat oldu. Başarılı kaleci şunları söyledi: “Forma giydiğim zaman elimden geleni yapıyorum. Oynamak veya oynamamak sorun değil. Bu büyük camiada olduğum için mutluyum. Şans geldiğinde de elimden geleni yapacağım. Hava İstanbul’da da soğuktu ama burada -5 derece civarı. Bu bizi etkilemez. İnşallah kazanıp, mutlu bir şekilde döneriz.”

Fenerbahçe’de Nordsjaelland maçı öncesi sakatlık şoku

Kaynak: TELE1