Nokia PureBook X14 Hindistan’da ortaya çıktı

Yayın tarihi: 15 Aralık 2020 Salı 7:30 am - Güncelleme: 14 Aralık 2020 Pazartesi 1:25 pm

10. Nesil Intel Core i5 işlemcili Nokia PureBook X14, Dolby Atmos Hindistan lansmanından önce tanıtıldı. İşte hakkında her şey!

Flipkart, Nokia dizüstü bilgisayarın adını Nokia PureBook X14 olarak onaylayan yeni bir tanıtım yayınladı. Ayrıca 1.1kg ultra hafif gövde, Dolby Vision, Dolby Atmos ve Intel Core i5 işlemciye sahip olacağını da ortaya koyuyor. Ayrıca büyük bir izleme paneli ve sağ tarafta bir HDMI bağlantı noktası da dahil olmak üzere birkaç bağlantı noktası gösteren dizüstü bilgisayarın tasarımını gösteriyor.

Söylentilerden sonra, Nokia Purebook dizüstü bilgisayarın bir görseli daha ortaya çıktı. Bu, dizüstü bilgisayarın güçlendirmek için yapıldığını söylüyor. Teaser görüntüsü dizüstü bilgisayarın ön kısmını gösteriyor. Üstte beyaz, altta siyah kaplamalı ve kavisli bir yüzeye sahiptir. Başka bir teaser, ultra hafif, güçlü olacağını ve sürükleyici bir deneyim sunacağını söylüyor.

Nokia PureBook X14

Nokia Purebook adı da tanıtımda doğrulandı. Sadece dizüstü bilgisayarın kesin bir tarih olmadan yakında ortaya çıkacağını söylüyor. Dizüstü bilgisayarın diğer ayrıntılarını veya özelliklerini açıklamaz.

Nokia Android 10 Go Edition geliyor

NKi510UL85S ve NKi310UL82S gibi model numaralarını içeren dokuz Nokia dizüstü bilgisayar modeli, yakın zamanda Intel Core i3 ve Core i5 işlemcilere işaret eden BIS sertifikasına sahip. Dizüstü bilgisayarlar Hindistan’da Flipkart’ta satılacak ve bu ay içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yakında kesin lansman tarihi de dahil olmak üzere daha fazla ayrıntı öğreneceğiz.