Nokia Power Earbuds Lite ürünü piyasaya sürüldü

Yayın tarihi: 12 Şubat 2021 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 11 Şubat 2021 Perşembe 1:59 pm

Nokia 3.4 ve Nokia 5.4 ile birlikte Hindistan’da Nokia Power Earbuds Lite ürünü piyasaya sürüldü. Nokia marka lisans sahibi HMD Global’in yeni gerçek kablosuz stereo (TWS) kulaklıkları, IFA 2019’da piyasaya sürülen Nokia Power Earbud’ların varyantları.

Kulaklıkların tek bir şarjla 35 saate kadar performans sergilediği iddia ediliyor. HMD Global, geçen yıl Eylül ayında Nokia Power Earbuds Lite’ı global olarak tanıttı. Kulaklıklar IPX7 suya dayanıklı yapıda geliyor. Kulaklılar, 6 mm’lik grafen sürücülere sahip. Özel tasarım kulaklık başlıklarına sahip olan Power Earbuds Lite, uzun süreli kullanımlarda acı ve rahatsızlık hissini ortadan kaldırmayı vadediyor. Bir kutuyla gelen kablosuz kulaklıklar, siyah, beyaz ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor.

Nokia Power Earbuds

Nokia’nın yeni kablosuz kulaklıklar, IPX7 sertifikasına sahip. Bu sertifika, kulaklıkların suya karşı oldukça dayanıklığı olduklarını gösteriyor. Şarj kutusunda 600 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan Nokia Power Earbuds Lite, kesintisiz olarak 5 saate kadar, kutuyla birlikte de 35 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. Kullanıcılar, USB Type-C girişi ile şarj ilen kablosuz kulaklığın kontrolünü, kulaklıklardaki dokunmaya duyarlı kısım aracılığıyla sağlıyorlar.

Hindistan’da Power Earbuds Lite fiyatı yaklaşık 50 dolar olarak belirlendi. 17 Şubat’tan itibaren Amazon ve Nokia Hindistan web sitesinden satın alınabilecek. Nokia Hindistan sitesi üzerinden Nokia 3.4’ten 19 Şubat’a kadar ön rezervasyon yapan müşteriler kulaklığı indirimli alma hakkına sahip olacak. Kulaklığın Türkiye pazarına ne zaman geleceği ise şuan için bilinmiyor.

Riot Games CEO’su Nicolo Laurent, cinsel taciz ile suçlanıyor