Nokia laptop işine kafayı taktı

Yayın tarihi: 1 Aralık 2020 Salı 8:30 am - Güncelleme: 30 Kasım 2020 Pazartesi 5:00 pm

2021’de Nokia’nın ürün gamı genişleyecek. Telefon ve televizyon sektöründen sonra Nokia laptop işine girmek için kolları sıvamış durumda.

2020 yılı, çoğu akıllı telefon üreticisi ve teknoloji ile ilgili şirket için oldukça karmaşıktı. 2020’nin ilk aylarında COVID-19 salgını ve akıllı telefonların talep ve satışlarındaki aksaklıklar firmaları çok etkilemişti. Ancak son çeyrekte durum tersine döndü. Nokia, 2020’nin ilk yarısı için bir dizi 5G akıllı telefon çıkarmayı düşündü. Ancak salgın telefonların ertelenmesine neden oldu. Daha da önemlisi, hakkında uzun süredir yazmakta olduğumuz sözde Nokia 9.3 PureView bu yıl gelecek gibi görünmüyor.

Nokia laptop

Nokia’nın telefon ve televizyon modellerinin yanı sıra bu yıl için bir de laptop modeli üzerinde çalıştığı ancak salgından dolayı tanıtamadığı söyleniyor. 2021 yılına ertelenen Nokia laptop modeli bugün BIS sertifikasını alarak somutluğunu kanıtlamış oldu.

Nokia’nın bir dizi yeni ürünü 2021’de tanıtılacak. Ne yazık ki, bu yeni cihazlar hakkında pek bir şey bilinmiyor. Muhtemelen Nokia 2021 yılında Huawei ve Xiaomi gibi ekosisteme odaklanacak ve birbirleri ile uyumlu cihazlar üretecek.

Şimdiye kadar, şirketin bir Aralık sürümü için ufukta herhangi bir cihazı yok gibi göründüğü için HMD Global ve Nokia’nın 2020’yi hemen hemen tamamlandığına inanıyoruz. Nokia muhtemelen tüm planlarını önümüzdeki yıla göre yapmış durumda. Bakalım Android ile tekrarda hayat bulan firma laptop alanında başarılı olabilecek mi?

Samsung tablet tanımını yeniden şekillendirecek