Nissan elektrikli ürün yelpazesini genişletiyor

Yayın tarihi: 26 Mart 2022 Cumartesi 1:00 pm - Güncelleme: 25 Mart 2022 Cuma 2:25 pm

Nissan , farklı elektrikli sürüş seviyelerine sahip yeni modelleriyle sürücülerin mobilite taleplerine cevap veriyor.

Binek otomobiller için içten yanmalı motor gamına Euro 7 için ilave yatırım ve geliştirme yapmama kararı almasının ardından Nissan, %100 içten yanmalı motorla çalışan yeni binek otomobilleri 2023’ten itibaren Avrupa’da piyasaya sürmeyecek. Bu kararın ardından, Yeni bir mobilite çağı başlatmak için emin ve somut adımlar atan Nissan, 2030’a kadar %100’e ulaşma hedefiyle, Avrupa’daki ürün gamını 2026 faaliyet yılına kadar %75 oranında elektriklendirmiş olmayı hedefliyor.

Bu duyuru, Nissan’ın mobilite stratejisini güçlendirmeye yönelik uzun vadeli vizyonu olan “Ambition 2030”un hayata geçirilmesi ve kullanıcılara daha iyi aktarılabilmesi için önemli bir rol oynuyor.

Nissan

Nissan Afrika, Orta Doğu, Hindistan, Avrupa ve Okyanusya Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Guillaume Cartier, “Nissan, Avrupa pazarının başı çektiği elektrikli bir geleceğe doğru ilerliyor. Ambition 2030 ile yönümüzü belirledik ve yeni elektrikli ürün yelpazemizle sürdürülebilir bir geleceğe giden yolun önünü açıyoruz.” dedi.

“Küresel varlığımız ve Alliance ortaklıklarımızdan yararlanarak, bugüne kadarki en kapsamlı ürün gamımızın oluşturulması Nissan için Avrupa’da bir dönüm noktası. Heyecanımızdan taviz vermeden müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan elektrikli güç aktarma teknolojilerimizle ezber bozan yenilikçi doğamızı ve elektrifikasyon konusundaki uzmanlığımızı birlikte kullandık.

Nissan

Nissan, elektrikli bataryalarının enerji yönetimini optimize etmek ve genişletmek amacı taşıyan girişimleri keşfedecek kapsamlı bir Elektrikli Araç Enerji Ekosistemi üzerinde çalışıyor. Merkezi Sunderland, İngiltere’de bulunan Nissan’ın amiral gemisi konumundaki üretim ekosistemi EV36Zero, üretim mobilitesinin geleceği için plan oluşturmak üzere yenilenebilir enerjiyle çalışan araç ve batarya üretimini bir araya getiriyor.

EV36Zero’yu yeni elektrikli ürün yelpazesiyle bir araya getiren Nissan, Avrupa’da elektrifikasyona ve sıfır karbon salınımına giden yol için yeni bir sayfa açtı.

Huawei Sound Joy taşınabilir Bluetooth hoparlör incelemesi