Nişanlısı, şehidi son yolculuğuna asker selamıyla uğurladı

Yayın tarihi: 10 Aralık 2021 Cuma 3:43 pm - Güncelleme: 10 Aralık 2021 Cuma 3:47 pm

Suriye’de İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde, arazide kayıp düşerek şehit olan Uzman Çavuş Emre Ceylan, son yolculuğuna uğurlandı. Eda Ceylan, nişanlısı şehit uzman çavuşun cenazesini asker selamıyla uğurladı.

Şehit Uzman Çavuş Emre Ceylan’ın cenazesi, Hatay’da düzenlenen törenin ardından memleketi Kırıkkale’ye getirildi. Şehit Ceylan için Nur Camii’nde düzenlenen cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınları ile Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaş, AKP Kırıkkale Milletvekil Ramazan Can, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal,  İl Garnizon Komutanı Albay Mehmet Ali Durmuş, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

KOAH HASTASI BABASI TÖRENE KATILAMADI

Şehidin KOAH hastası olduğu ve cihaza bağlı kaldığı olduğu öğrenilen babası Murat Ceylan ise törene katılamadı.

“AĞLAMA O AĞLAYANLARI HİÇ SEVMEZ”

Şehit Emre Ceylan ile 1,5 yıl önce nişanlanan ve yaz aylarında dünyaevine gireceği öğrenilen Eda Ceylan, asker selamı vererek nişanlısına veda etti. Eda Ceylan, nişanlısının cenazesi başında ağlayanlara, “Ağlama, ağlama hala. Ağlayanları hiç sevmez” dedi. 

Şehidin cenazesi, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın cuma namazı sonrası kıldırdığı cenaze namazının ardından, Balışeyh ilçesi Köse Durak Köyü’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

                                                Şehit Piyade Uzman Çavuş Emre CEYLAN

Polisi şehit eden zanlı tesadüfen yakalandı