Nisa bebeğe annelik yapmak için Sağlık Bakanı’na seslendi

Yayın tarihi: 8 Nisan 2022 Cuma 6:42 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2022 Cuma 6:42 pm

İstanbul Pendik’te annesinin sokağa terk ettiği Nisa bebek ülkenin gündemine oturmuş daha sonra Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada tedavi işlemlerinin sürdüğü bildirilmişti. Sevda Demirel Nisa bebeğin bakımını üstlenmek için Sağlık Bakanlığına çağrı yaparak, “Son derece düzgün bir hayatı olan gece hayatı içkisi, sigarası hiçbir kötü alışkanlığı olmayan temiz yaşayan bir kadınım. Lütfen bu bebeği bana verin” dedi.

Nisa bebeğin durumunu yakından takip eden eski manken Sevda Demirel, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslendi. Demirel, “Nisa bebek benim korumam altında olsun” dedi.

İstanbul Pendik’te terk edildiği boş arazide bulunmasının ardından Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz’ın süt annelik yaptığı Nisa Mihriban bebeğinin son durumu gündemdeyken Sevda Demirel sosyal medyadan bir  paylaşım yaptı. Demirel, Sağlık Bakanı ve AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yaşam mücadelesi veren Nisa bebeğin bakımını üstlenerek ona annelik yapmak istediğini söyledi.

Demirel yaptığı paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Sağlık Bakanım. Son derece düzgün bir hayatı olan gece hayatı içkisi, sigarası hiçbir kötü alışkanlığı olmayan temiz yaşayan bir kadınım. Lütfen bu bebeği bana verin Nisa bebek ölene kadar benim korumam altında olsun. Yurtlarda büyümesin ben ona annelik yapmak istiyorum. Lütfen bana güvenin” ifadelerini kullandı.

Nisa bebeğe mama yediren bakıcının ifadesi ortaya çıktı