Nihat Hatipoğlu, tartışılan düğün hakkında konuştu: Tebliğ tarzım sadece cami değil

Yayın tarihi: 18 Kasım 2022 Cuma 5:00 pm - Güncelleme: 18 Kasım 2022 Cuma 5:00 pm

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, dansöz oynatıldığı düğünde nikah kıydığı iddialarını reddederken, “Tebliğ tarzım sadece cami değil” dedi.

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, dekolteli kıyafetlerin giyildiği ve dansöz oynatılan düğünde imam nikahı kıydığı yönündeki haberler hakkında açıklama yaptı. Haberler.com Youtube Kanalı’na konuşan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, düğünde imam nikahı kıymadığını söyledi. Nihat Hatipoğlu, düğüne katılması hakkında “Anormal bir durum ve içki yoktu. Görüntü alanlar da normal giyimliydi. Tebliğ tarzım sadece cami değil, her yerde var. Bir yere davet edildiğimde bir fayda sağlayacaksam hayır demem” dedi.

“DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR”

Hatipoğlu şunları söyledi:

“Türkiye’de daha önemli konular varken bunları konuşmamak gerekir. Toplumun her kesimi tarafından takip edilen bir insanım. Toplumun her kesiminden insanla da fotoğraf çektirmişimdir. İslam’ı tebliğ etmek için bir kişi kazanacaksam binlerce kilometre gitmeye razıyım. Ben hayatım boyunca hep insanları kurtarmaya ve İslam’ı anlatmaya gayret ettim. İslam’ın yumuşak olan yüzünü göstermeye çalıştım ama hep farklı şeyler gösteriliyor.”

 

Nihat Hatipoğlu’nun imam nikahı kıydığı nikahta dansöz oynatıldı