Nihat Doğan’ın Öcalan bayrağı önünde fotoğrafını paylaştı!

Yayın tarihi: 9 Aralık 2021 Perşembe 12:05 pm - Güncelleme: 9 Aralık 2021 Perşembe 12:05 pm

Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan arasındaki gerilim devam ediyor. ‘Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları istedi diye’ programa geri dönen Ekinci, Instagram hesabından bir eylemde çekilmiş fotoğrafı paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

 

Seyhan Soylu’nun moderatörlüğünde Flash Tv’de yayınlanan Al Sana Haber programı her gün yeni bir olayla izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Yorumcuları arasında Nihat Doğan, Bahar Candan, Ebru Polat ve Tuğba Ekinci gibi isimlerin yer aldığı program bir süredir iki ismin arasında yaşanan gerilime sahne oluyordu.

Tuğba Ekinci, 10 Kasım tarihli programda yaşanan Türk-Kürt kavgası sonrası Nihat Doğan’la tartışan Ekinci canlı yayını terk etti. Ekinci sosyal medyada Nihat Doğan’ın eski bir fotoğrafını paylaştı. PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın bayrağının önünde bir eylemde görüntülenen Doğan’ı hedef alan Ekinci Seyhan Soylu’ya seslenmişti.

Tuğba Ekinci, “Al Sana Haber magazin Programında milli duruşuma faşist diyen bu insanı Türk Cumhuriyeti adaletine teslim ediyorum. Kendi gerçeği ortada” notuyla yine bir Nihat Doğan paylaşımında bulundu ve kısa sürede gündem oldu.

İşte o paylaşım: