Nihal Olçok’tan Davutoğlu çıkışı: Şimdi nasıl helalleşecekler!

Yayın tarihi: 2 Mayıs 2019 Perşembe 11:12 am - Güncelleme: 2 Mayıs 2019 Perşembe 11:38 am

15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir çıkış yaptı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde Duran Yıldırım adlı işitme engelli genç dün intihar girişiminde bulunmuştu.

Yaklaşık iki saat boyunca süren intihar girişimi sırasında köprüden geçmekte olan eski Başbakan ve AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu konvoyunu durdurarak Duran Yıldırım’ı ikna etmeye çabalamıştı. Üzerinde AKP logolu tişört ve Türk bayrağı bulunan Yıldırım, Davutoğlu’nun ve koruma ekibinin çabalarının ardından ikna olarak korkuluklardan inmişti.

“ŞİMDİ NASIL HELALLEŞECEKLER”

15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok ise konuyla ilgili olarak, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Nihal Olçok, kişisel Twitter hesabından, Davutoğlu’na yakınlığıyla bilinen Taha Ün’ün, “15 gün evvel aynı çocuk yine bayrak ve akparti tişörtü ile intihara kalkışmış” şeklindeki paylaşımını alıntılayarak, şunları yazdı:

“Peki bu kadar SÛİZAN yapıldı, şimdi nasıl helalleşecekler bu insanlar @Ahmet_Davutoglu ile, hiç mi yazarken acaba kendi zannım mıdır diye kendine soran, akl-ı selim insan kalmadı. Kendi hileli davranışlarımızı görüyoruz karşımızdakinin aynasında”

İşte Nihal Olçok’un o paylaşımı: