Nez: Sinema salonunda ve özel jette cinsel ilişkiye girdim

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2022 Cuma 10:03 am - Güncelleme: 15 Temmuz 2022 Cuma 10:03 am

Bir döneme damga vuran şarkıcı Nez, cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yerin sinema salonu ve özel jeti olduğunu itiraf etti.

Şarkıcı Nez, Cake Mosq isimli YouTube kanalında yayınlanan ‘Buralarda Neler Dönüyor Bi Bilsen’ programına konuk oldu. Özel hayatı hakkında konuşan şarkıcı, cinsellikle ilgili soruları da yanıtladı. Nez, sunucunun “Açık ilişki yaşadın mı, yaşayabilir misin?” sorusuna “Ben kıskanç bir kadın değilim, zaman geçmiştir olabilir, açık ilişkiyi ben yaşamak istiyorum genellikle. Büyük konuşmamak lazım” cevabını verdi.

SİNEMA SALONU VE ÖZEL JET

Cinsel hayatıyla ilgili de konuşan Nez, cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yerleri anlattı. Bir sinema salonunda cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen şarkıcı, “Özel jet, yalan söylemeye gerek yok. Özel jetim vardı bir dönem. Konserden konsere kullanıyordum ve jette oldu” dedi.

Nez amatör cinsel içerikli film sevdiğini de söyledi. Cinsel ilişkinin çok önemli olduğunu söyleyen şarkıcı yatakta “Sakın ha” demediğini de söyledi. “Yalandan orgazm yaşadın mı?” sorusunu duyan Nez hiç düşünmeden “Tabii ki oldu, ay çok oldu” yanıtını verdi.

Nez’in vasiyeti: Bedenim eğitim ve araştırmalarda kullanılmak üzere…