Neymar Ronaldo’ya rakip olacak

Yayın tarihi: 14 Ağustos 2023 Pazartesi 11:44 am - Güncelleme: 14 Ağustos 2023 Pazartesi 11:44 am

PSG’nin Brezilyalı yıldızı Neymar‘ın Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımına transfer olacağı iddia edildi. Neymar, transfer olması durumunda aynı ligdeki Al Nasr kulübünde forma giyen Cristiano Ronaldo’ya rakip olacak.

Suudi Arabistan Pro Ligi’ne yıldız göçü devam ediyor. Cristiano Ronaldo, Benzema, Kante, Mendy, Dembele, Mane ve Firmino gibi yıldız oyuncuların ardından Neymar’ın da kariyerine burada devam edeceği iddia edildi.

Brezilyalı yıldız Neymar’ın, Al Hilal ile anlaşmasının an meselesi olduğu belirtildi. Gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre, Neymar ile Al Hilal, 2 yıllık sözleşmede el sıkıştı . Hatta Al Hilal, oyuncunun sağlık kontrolünü bile takvime bağladı. Bir aksilik çıkmaması durumunda Neymar’ın da Suudi Arabistan’a giden dünya yıldızları arasına katılması bekleniyor.

31 yaşındaki futbolcunun PSG ile 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak Neymar’ın bonservisi için ne kadar para verileceği ve Neymar’ın maaşı henüz basına sızmadı. Neymar, takımın sezon öncesi hazırlık kampına katılmazken şu an kadro dışı.

Fenerbahçe’yi geçen sezon çalıştıran Jorge Jesus’un teknik direktörlüğünü yaptığı Al Hilal şu ana kadar Koulibaly, Milinkovic-Savic, Ruben Neves ve Malcolm transferleriyle adından söz ettirdi.

Kim Kardashian, Ronaldo ve Neymar için 7 bin kilometre yol yaptı