Nevzat Bahtiyar’ın ‘ilişki’ iddiası ortaya çıktı: Narin anne ve amcasını gördüğü için öldürülmüş olabilir

Yayın tarihi: 12 Eylül 2024 Perşembe 3:56 pm - Güncelleme: 12 Eylül 2024 Perşembe 3:56 pm

Kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin’i dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Bahtiyar’ın ifadesinde, tutuklu amca Salim Güran’ın iki kişiyle ilişki olduğu iddiasını dile getirdiği ve Narin’in amcasıyla annesinin ilişkisini görmüş olabileceği için öldürüldüğünü söylediği görüldü.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni 19 günün ardından pazar günü sabah saatlerinde Eğertutmaz Deresi yatağına taşlar içinde saklanmış olarak bulundu.

Narin’in cesedinin bulunması üzerine Narin’in cansız bedenini dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı.

Bahtiyar’ın ifadesinde, tutuklu amca Salim Güran ile Narin’in annesi Yüksel Güran’ın ilişkisi olduğu iddialarını anlattığı, Narin’in amcasıyla annesini ahırda cinsel ilişki yaşarken görüğü için öldürülmüş olabileceğini söylediği görüldü.

İKİ KADINLA İLİŞKİ İDDİASI

Bahtiyar ifadesinini bu bölümlerinde şunları söylüyor:

“Nevzat Bahtiyar, son sayfadaki ifadesinde Salim Güran ile ilgili şoke eden iddialarda bulundu. Salim Güran’ın hem Narin’in annesi hem de Narin’in bir amcasının eşiyle yani iki kadınla ilişkisinin söylentisi olduğunu belirterek ifadesine şöyle devam etti: Salim Güran’ın, Narin’in annesi ve amcasının eşi olan M. Güran ile ilişkilerinin olduğu konuşuluyordu. Ancak bu hususta kimsenin ifade vereceğini düşünmüyorum.

“NARİN İLİŞKİYİ GÖRÜNCE ÖLDÜRÜLDÜ”

Benim olaya ilişkin sadece tahminim Salim Güran’ın bu iki kadından biriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi Narin Güran’ın görmesi üzerine Narin’in bu hususu anlatması durumunda toplum arasında dışlanacağı, itibarsızlaşacağı ve Güran ailesi içerisinde problemler yaşanacağından dolayı Narin Güran’ı öldürmek istemiş olabileceğini düşünüyorum. Ancak ben kendi gözlerimle Salim Güran’ın bu iki kadınla ilişki yaşadığını görmedim.

Salim Güran bu hususta da bana herhangi bir şey anlatmadı. Olay espasında da ben Yüksel Güran, Enes Güran ve Maşallah Güran’ı görmedim. Ben ayrıca Narin Güran’ı da görmedim. Ayrıca şu hususu da belirtmek isterim ki; Salim Güran ile Arif Güran’ın kardeşleri olan Ethan Güran’ın oğlu olan Uğurcan Güran’ın 25.08.2024 günü düğünü yapılacağından Tavşantepe Mahallesi’ndeki Güran ailesinin erkek bireylerinin büyük çoğunluğunun düğün davetiyesi dağıtmak üzere mahalle dışına çıktıklarından dolayı Salim Güran’ın böyle bir cinsel ilişki yaşamak İçin Tavşantepe Mahallesi’nde kalmış olabileceğini düşünüyorum.

“AHIR BÖLGESİNDE CİNSEL İLİŞKİ YAŞANMIŞ OLABİLİR”

Zaten Salim Güran’ın olay esnasında ilk beni tepeden çağırdığı nokta Arif Güran’ın ahır olarak kullandığı yerin yanıydı. O yüzde belirttiğim bu ahır bölgesinde böyle cinsel ilişki yaşanmış olabilir. Bu sırada da Kuran kursundan dönen Narin Güran’ın patika olan yolu kullanıp ikametine gitmesi üzerine direkt karşısında ikametin ahır olarak kullanılan bölümünde bir şey görmüş olabileceğini düşünüyorum.

Narin’in yakınları tutuklu amcayı savundu: Salim Güran ailemizin lideri

Kaynak: TELE1