Nevşin Mengü’den Yıldız Tilbe’yi kızdıracak yorum

Yayın tarihi: 16 Nisan 2022 Cumartesi 12:30 am - Güncelleme: 16 Nisan 2022 Cumartesi 12:30 am

Gazeteci Nevşin Mengü, şarkıcı Yıldız Tilbe’nin sokak köpekleriyle ilgili yaptığı paylaşımı tiye aldı. Tilbe’nin paylaşımını eleştiren Mengü “Anahtar kelimeleri yan yana dizmiş” yorumunda bulundu.

Şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından yaptığı “Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” paylaşımı nedeniyle İstanbul Adalet Sarayı’na giderek savcılığa ifade verdi. Ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tilbe, “Köpekler insanları yiyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk’ün, Osmanlı’nın, ölülerin, dirilerin, şehitlerin teslim ettiği topraklarda onların çocuklarını yiyor. Analarını, yaşlılarını yiyor, köpekler yiyor” ifadelerini kullandı. Tilbe’nin bu sözlerine Gazeteci Nevşin Mengü’den eleştiri geldi. Mengü, Yıldız Tilbe için, “anahtar kelimeleri yan yana dizmiş” yorumunu yaptı.

Sokak köpeğini 4 gün arayla ikinci kez zehirlediler

Tilbe ifadesinde şu sözlere yer vermişti:

‘’Köpekleri ortadan kaldırın dediğim için çok hakaret ettiler, sadece insan parçalayan köpekleri kaldırın dediğim için. Bu kadar hakareti hak etmediğimi düşünüyorum, bana bütün hakaret edenleri burada sevgili avukatım Handan Bakbak hanımefendiyle birlikte dava açmaya geldim, daha doğrusu dava açıldı, ifade vereceğim şimdi. Köpekler insanları yiyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk’ün, Osmanlı’nın, ölülerin, dirilerin, şehitlerin teslim ettiği topraklarda onların çocuklarını yiyor. Analarını, yaşlılarını yiyor, köpekler yiyor. Daha ne olmalı? Ben bilmiyorum daha ne olmalı. Ben kimseye hakaret etmedim. İnsan öldüren köpekleri alın dedim, bu suç ise buyurun, gidiyorum. Alsınlar beni içeri’’

Nevşin Mengü: ‘Dillerini koparmak görevimiz’ açıklaması sızdırıldı