Nevşehir’de sağlık çalışanlarına saldırı! 4 yaralı, 2 tutuklama

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 9:15 am - Güncelleme: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 9:15 am

Nevşehir’de trafik kazasında yaralanan hasta ve 2 yakını, sağlık çalışanlarına yumrukla saldırdı. Olayda 4 sağlık çalışanı yaralandı, gözaltına alınan 2 hasta yakını tutuklandı. Hastanedeki arbede anları güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları hasta ve 2 yakını tarafından saldırıya uğradı. Çıkan arbedede 4 sağlık çalışanı yaralanırken, 2 hasta yakını tutuklandı. O anlar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Trafik kazasında yaralanan Murat C., yakınları Mehmet C. ve Emre C. tarafından hastaneye getirildi. İddiaya göre, yaralıyı görmek isteyen Mehmet C. ve Emre C., hastanenin cerrahi müdahale bölümüne girdi. Sağlık çalışanlarının, hasta yakınlarını dışarı çıkarmak istemesi üzerine tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Hasta yakını Mehmet C. ve Emre C. ile kazada yaralanan Murat C., sağlık çalışanlarına saldırdı. Çıkan kavgada 4 sağlık çalışanı darbedilirken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, hasta yakını 2 kişiyi dün, tedavisi tamamlanan Murat C.’yi ise bugün gözaltına aldı. Mehmet C. ve Emre C. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Murat C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

42 bin 500 yeni sağlık çalışanı alınacak!