Nevra Serezli 45 yıllık eşi Metin Serezli’yi anlattı

Yayın tarihi: 23 Mart 2023 Perşembe 11:47 am - Güncelleme: 23 Mart 2023 Perşembe 11:47 am

Oyuncu Nevra Serezli, kaybettiği 45 yıllık eşi Metin Serezli’yi anlattı. Metin Serezli’ye büyük bir hayranlığı olduğunu söyleyen Nevra Serezli, “Beyoğlu’nda kız arkadaşımla bir mekanda yemek yiyordum, kapı bir açıldı Metin içeri girdi, kıyafetini hiç unutmuyorum. ‘Vay, vay, vay’ dedim.” dedi.

Usta oyuncu Metin Serezli ve Nevra Serezli’nin tanışma hikayesi gündem oldu. ‘Aşk’ oyununda aynı sahneyi paylaştıktan sonra ilişkilerinin başladığını tebessümle anlatan Nevra Serezli, “Müthiş bir oyun çıktı ortaya. Orada bir sahne vardı öpüşürler. O öpüşme o öpüşme… 45 sene sürdü.” dedi.

Serezli, hikayesini şöyle anlattı:

Tiyatro sahnesinde tanıştık. Kolejde eğitim alırken hayranıydım. Erol Keskin ile ‘Hayvan Bahçesi’ adlı bir oyunda oynuyordu. Ben de izlemeye gittim. İkisinin de oyunculuğuna vuruldum, hayran kaldım. Beyoğlu’nda kız arkadaşımla bir mekanda yemek yiyordum, kapı bir açıldı Metin içeri girdi, kıyafetini hiç unutmuyorum. ‘Vay, vay, vay’ dedim. Sonra Dormen’e girince karşılaştım. ‘Aşk’ diye bir piyes oynanacaktı. 40-45 yaşlarına bir kadın oyuncu var. Sonra Metin ‘Neden Nevra oynamıyor?’ demiş. Haldun da ‘Çok genç demiş Nevra.’ Metin de ‘Saçla, makyakla olur’ demiş. Müthiş bir oyun çıktı ortaya. Orada bir sahne vardı öpüşürler. O öpüşme o öpüşme… 45 sene sürdü.