Netflix’te yayınlanan ‘Bir Başkadır’ dizisine İBB’den gönderme

Yayın tarihi: 16 Kasım 2020 Pazartesi 11:19 am - Güncelleme: 16 Kasım 2020 Pazartesi 11:19 am

Netflix’te Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Tülin Özen gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı Bir Başkadır adlı dizideki sahneye İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bir paylaşım geldi.

Netflix’te yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyada en çok tartışılan yapımlardan olan Berkun Oya’nın yönetmenliğini yaptığı “Bir Başkadır” adlı dizideki detay İstanbul Büyükşehir’Bi Belediyesi’nin dikkatinden kaçmadı.

Gericinin sözleri Netflix dizisine replik yapıldı

Meryem karakterini canlandıran Öykü Karayel’in 24 numaralı Beykoz otobüsüne binmesine dikkat çeken İBB şunları yazdı:

“Merak edenlere; otobüs filomuzda 24 numaralı bir hat bulunmuyor. Sevgili Netflix, Beykoz / Mecidiyeköy ve diğer tüm hatlarımızla ilgili bilgi almak, konumunuza yakın durak ve hatları öğrenmek isterseniz; MOBİETT size yardımcı olacaktır.”

İŞTE O TWEET:


Dizinin başrolünde Defne Kayalar, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Öykü Karayel, Settar Tanrıöğen, Tülin Özen gibi tanınmış isimler yer alıyor.

GERİCİNİN SÖZLERİ REPLİK YAPILDI

Netflix’in yeni Türk dizisi Bir Başkadır’da kullanılan ifadeler “6 yaşındaki çocuk evlenebilir”, “çalışan kadın fuhşa hazırlık yapıyor” ve “kadınlar dövülebilir” gibi skandal açıklamalarıyla infial yaratan Nurettin Yıldız’ın ifadeleri çıktı.