Netflix yılın en pahalı filmini sunuyor

Yayın tarihi: 5 Aralık 2023 Salı 8:30 am - Güncelleme: 4 Aralık 2023 Pazartesi 8:55 pm

Netflix, yapımı 20 yıldır süren bir projeye 166 milyon dolar harcadıktan sonra yılın en pahalı filminin ilk bölümünü yayınlamaya hazırlanıyor.

Yayın devi, Zack Snyder’ın merakla beklenen Rebel Moon — Birinci Bölüm: Ateşin Çocuğu’nu 22 Aralık’ta Noel’e denk gelecek şekilde yayınlayacak. İkinci bölüm olan Rebel Moon: Part Two – The Scargiver’ın ise Nisan 2024’te vizyona girmesi bekleniyor. Vanity Fair, projenin bütçesinin 166 milyon dolar (her biri 83 milyon dolar) olduğunu tahmin ediyor ve bu da projenin yayın akışı devinin yılın en pahalı içeriği olduğunu gösteriyor.

NEtflix

İlginizi çekebilir: Spotify bu hizmetin fişini çekti

Zach geçmiş röportajlarında son 20 yıldır bu hikaye üzerinde çalıştığını ve bir noktada bunun yeni bir Star Wars filmi için bir sunum olduğunu belirtmişti. IMDB özeti şu şekilde: ‘Uzak bir yerdeki yerleşimde köylüler arasında yaşayan gizemli bir yabancı, onların hayatta kalmak için en iyi umutları haline gelir.’ Zach, bilimkurgu dünyasını hayata geçirmek için CGI ve görsel efektlere güvenmek yerine bütçenin çoğunu Los Angeles’ın hemen dışındaki Santa Clarita kanyonundaki setleri inşa etmek için kullanmayı seçiyor. Yayın akışı devi Netflix son zamanlarda bünyesine ciddi anlamda yeni içerikler ekledi ve kaliteyi de arttırmayı hedefliyorlar. Bu kapsamda daha fazla yeni içerik eklenebilir.

House of the Dragon 2. sezon fragmanı yayınlandı

Kaynak: TELE1