Netflix, Umbrella Academy için tarih verdi!

Yayın tarihi: 12 Aralık 2018 Çarşamba 4:53 am - Güncelleme: 12 Aralık 2018 Çarşamba 5:00 am

Netflix şimdi de Umbrella Academy ile çizgi roman severlerin kalbini çalmanın peşinde. Daha önce Cowboy Bebop haberiyle heyecanlandıran içerik platformu en son ise Ghost in the Shell için düğmeye basmıştı.

Dark deHorse tarafından yayınlanan ünlü çizgi roman bir grup yetenekli çocuğun kundaktan alınarak yetiştirildiği bir akademiyi anlatıyor.

Geçen senden beri merakla beklenen dizi için bir ara iptal oldu haberleri de çıkmıştı. Her ne kadar iptal olmasa da 2018 yılında gelmesi bekleniyordu.

Ancak bu süper kahraman ailesine kavuşmak için biraz daha beklememiz gerekecek.

Netflix Umbrella Academy dizisini ne zaman yayınlayacak?

The Umbrella Academy, birbiriyle pek anlaşamayan ve Umbrella Academy olarak adlandıran süper kahramanlardan oluşan bir ailenin hikayesini anlatıyor.

Netflix, Ghost in the Shell için düğmeye bastı! Netflix, Ghost in the Shell için düğmeye bastı!
Netflix, anime severler için başyapıtlardan biri olan Ghost in the Shell için kolları sıvıyor. Luke Cage, Daredevil gibi önemli Marvel dizilerinin iptali Netflix imajını önemli ölçüde sarsmıştı.

Monocle, Spaceboy, the Kraken, the Rumor, the Séance, Number Five, the Horror ve the White Violin, farklılıklarına rağmen babalarının gizemli ölümünün sırrını çözmek için bir araya geliyorlar.

Bu arada hikayede yeteneği olmayan ve evlatlık olan White Violin karakterini Ellen Page canlandırıyor.

Netflix, Umbrella Academy

Dizinin ilk fragmanında ise bu karakterlerden bu altısı ön plana çıkarılıyor. İlk görüntülere bakılırsa, Umbrella Academy, kısa zamanda favori dizilerimizden biri haline gelecek.

Platform, Marvel darbesi sonrası kendine gelmenin yollarını arıyor. Dark Horse hem çizgileri hem de derin hikayelere sahip çizgi romanlarıyla tanınıyor. Netflix belli ki Marvel‘den boşalan yeri sağlam bir şekilde doldurmanın peşinde.

Umbrella Academy, 15 Şubat‘ta yayınlanacak. Disney Plus henüz piyasaya girmemiş olmasına rağmen, dizi platformu sektörünü hareketlendirmeyi başardı.