Netflix ücretsiz deneme süresi Türkiye’de artık kullanılmayacak

Yayın tarihi: 7 Şubat 2020 Cuma 8:54 am - Güncelleme: 7 Şubat 2020 Cuma 8:54 am

Netflix ücretsiz deneme süresi artık Türkiye’deki kullanıcılara sunulmayacak. Peki, Netflix neden böyle bir karar alma gereği duydu?

Popüler dizi ve film platformu Netflix, diğer ülkelerde ve Türkiye’deki kullanıcılarına 30 günlük deneme süresi sunuyordu. Bu süre zarfı içerisinde ücret ödemeden Netflix’in tüm içeriklerini izleyebiliyordunuz. Ancak Netflix’e para vermek istemeyen şahıslar, her ay yeni üyelik açarak bedavadan içerik tüketiyordu.

Netflix bu beleşçi insanlar için bugün önemli bir karar aldığını açıkladı. Netflix ücretsiz deneme süresi Türkiye’de artık kullanılmayacak. 30 günlük deneme fırsatı muhtemelen kalıcı olarak Türkiye’deki kullanıcılara sunulmayacak.

Netflix Şubat ayı içerikleri açıklandı!

Netflix bunun nedenini henüz kesin bir şekilde belirtmiyor. Ancak tahminlerimize göre beleşçi insanlardan dolayı böyle bir karar alınmış olabilir. Netflix’in konuyla ilgili yaptığı açıklamaya ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şu anda ülkenizde ücretsiz deneme sunulmamaktadır. Yeni üyeliğinizi başlatmak için Netflix.com adresine gidin, size en uygun planı ve ödeme seçeneğini seçin, e-posta adresinizi girin, bir parola belirleyin ve izlemeye başlayın.

Netflix üyeleri, dizi ve film kataloğunun tamamına anında erişebilir. Yayın planları, cihazlar ve daha fazlasına ilişkin bilgiler Netflix nedir? başlıklı sayfada bulunabilir.

Netflix üyeliğinizi başlattıktan sonra üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Netflix

Netflix’e üye olmak için; HD paket için 17,99 TL, FHD paket için 29,99 TL ve 4K HDR paket için ise 41,99 TL ücret ödemeniz gerekecek. Umarız Netflix, deneme süresi için bir değişiklik yapar ve tekrardan bu özelliği Türkiye’de kullanıma sunar.