Netflix Play Something özelliği tamamen kullanıma sundu

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2021 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 27 Mayıs 2021 Perşembe 1:12 pm

Netflix Play Something  kullanıma sunuldu.  Ne izleyeceğinizi bilemediğinizde karar verme sürecini tamamen atlamak için hızlı bir kısayol elde etmiş olduk.

Netflix Play Something özelliği geçen ay televizyonlara eklendi ve şimdi bu özellik Android’de test ediliyor gibi görünüyor. Bazı Android kullanıcılarının ana ekranda veya profil seçerken Bir Şey Oynat düğmesini gördükleri bildiriliyor. Bir Şeyi Oynat özelliği, zevkinize uygun bir filmi veya TV şovunu oynatmak için rastgele seçiyor. Böylece daha sonra ne izleyeceğinizle ilgili uzun tartışmaları geride bırakmış oluyorsunuz. Bu özellik, geçen ayın sonlarında TV’lere girmeden önce dokuz aydan fazla bir süredir test aşamasındaydı. Şimdi, söz verildiği gibi, şirket özelliği tüm dünyada Android telefonlarda test etmekle başlayan mobil cihazlarda kullanıma sunulacak. Testin bir parçasıysanız, yukarıda gösterildiği gibi uygulamalarınızda hem çocuk hem de yetişkin profillerinde kullanılabilen düğmenin açıldığını göreceksiniz.

Netflix Play Something

Netflix ciddi bir hızda içerik eklemeye devam ediyor, bu yüzden kaçırdığınız en azından makul bir şey bulmak mümkün. Corona karantinaları yüzünden insanlar daha fazla evde kaldıkları için Disney Plus gibi hizmet akışı platformları arasında her zamankinden daha fazla rekabet var, bu nedenle şirketin neden uygulamaları değiştirmek yerine kaydırmayı bırakıp oynatmaya basmanızı istediğini anlamak çok kolay. Şimdi soru, özelliğin algoritmalarının nasıl çalışacağı yönünde. İlgi alanınıza girebilecek şeyler dışında öneriler bulursa özellik pek tercih edilmeyecektir.

Instagram şifre kırma (2021) denendi çalışıyor!