Netflix oyunlar özelliğini deniyor

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2021 Cumartesi 8:30 am - Güncelleme: 27 Ağustos 2021 Cuma 10:31 am

Netflix, platformuna oyunlar özelliği ekleyeceğini duyurmuştu. Şirket o zamandan beri özellik üzerinde çalışıyor.

Şimdi ise özellik belirli bir alanda test edilmeye başlandı. Sadece Polonya üzerinde teste sunulan oyunlar özelliği Android uygulamalarda çalışıyor. Polonya’daki Android kullanıcıları uygulama üzerinde “Şimdi Yükle” seçeneğine basarak Google Play Store’a yönlendiriliyorlar.

Buradan diledikleri Netflix oyununu indirebilen kullanıcılar ayrıca Netflix kimliklerini uygulama üzerinden doğrulamak zorunda.

Netflix

Oyunlar özelliği ilk olarak Stranger Things oyunu ile test ediliyor. Testin yolunda gitmesi durumunda oyunlar daha geniş bir kapsamda sunulacak. Stranger Things 1984 and Stranger Things 3 oyunlarını deneyebilen kullanıcılar şimdilik bir problemle karşılaşmadıklarını bildirdi. Henüz reklamsız veya gelişmiş bir deneyim sunmak için yolun çok başında olduklarını bildiren platform, oyunlar özelliğine farklı seçenekler katmak için kolları sıvadı.

Bir Netflix sözcüsü, “Henüz oyunlar özelliği için çok erken. Reklamsız, uygulama içi satın almasız oyun yaklaşımımızla önümüzdeki aylarda mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için çok çalışacağız.” ifadelerini kullandı. Oyunlar, platformda diziler ve filmler kadar tutacak mı bekleyip göreceğiz. Oyunlar sevilse de yayın akışı her zaman içerikleriyle ön planda olacaktır.

Bu hastalık koronadan çok daha tehlikeli