Netflix orijinal içerikler şirketi borçlanmaya itiyor

Yayın tarihi: 24 Ekim 2019 Perşembe 11:26 am - Güncelleme: 24 Ekim 2019 Perşembe 11:26 am

Netflix orijinal içerikler kuruluşun en çok beğenilen hizmetleri olarak biliniyor. Hem dizi hem de filmlerde daha önce yapılmamış olanı arayan Netflix, bunun için her şeyi göze alabilecek potansiyele sahip. İşte haberimizin detayları.

Netflix, abonelerine daha yaratıcı hizmetler sunabilmek için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Rekabetin giderek kızıştığı günümüz dünyasında, Apple ve Disney gibi platformlara karşı tutunabilmek kolay değil. Bu nedenle devamlı olarak yaratıcı fikirlerin ortaya konulması gerekiyor.

CNBC’ye göre Netflix, orijinal içeriklerini artırmak ve diğer giderleri için yoğun miktarda borçlanacak. Geçen yılın aynı dönemine göre 12 milyar dolar olan borçlar, bu yeni alınacak miktarlarla birlikte daha da fazla artacak.

Her platformun kullanıcılar için farklı özellikler sunduğunu biliyoruz. Kimileri daha çok donanımsal açıdan ön plana çıkarken bazıları da orijinal içerikleri sayesinde geniş bir yankı uyandırabiliyor. Netflix son derece çarpıcı senaryolar ile yazılmış dizi ve filmleri ile tanınıyor.

Disney Netflix reklamlarını yasaklıyor!

J.J. Abrams gibi önde gelen içerik üreticileri için dudak uçuklatan maaşlar teklif eden Netflix, yakın bir zamanda senarist sayısını da artıracak. Bu nedenle de 2020 yılı bütün yayın platformları için son derece agresif geçecek. Peki sizce Netflix, yaptığı orijinal yayınlar ile kullanıcılarını kendi bünyesinde tutmaya devam edebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.