Netflix hisse fiyatları bakımından büyük bir gelişme yaşıyor

Yayın tarihi: 3 Mart 2020 Salı 9:32 am - Güncelleme: 3 Mart 2020 Salı 9:39 am

Netflix hisse senetleri  hızla yükseliyor. Netflix hissedarları yaşanan gelişmelerden çok mutlular.

Netflix hisse fiyatları bakımından büyük bir gelişme yaşıyor. Corona virüsü nedeniyle birçok insan evlerinden çıkamadı. Bu nedenle günün neredeyse çok önemli bir bölümü evde geçirildi. Bu insanların yapabileceği aktiviteler içerisinde en başta hiç şüphesiz film izlemek yer alıyor. Bu nedenden dolayı online film izleme platformları daha fazla tercih edilir duruma geldiler.

Hatırlayacağınız üzere Tesla şirketi dünyanın en hızlı büyüyen hisselerinden birisine sahipti. Corona virüsü salgınından sonra ise çok ciddi bir hisse kaybı yaşadı. Bu durum şirketin zarar etmesine neden olacak seviyeye geldi.

Netflix hisse

Bu tür sorunlar yaşayan sadece Tesla olmadı. Aynı zamanda dünyanın en değerli şirketleri olarak görülen Apple gibi firmalar bile hisse değerlerinde büyük düşüşler yaşadı. Tüm bunlara rağmen netflix yüzde 0.8 oranında hisse artışını yakalamayı başardı. Diğer rakipleri zarar ederken kendisini böyle bir hisse yükselişi yaşaması ilginç karşılanıyor.

Piyasada oyun kurucular şimdilik birçok hisse senedine dokunmuyor. Tarihin en düşük hisse alışverişlerinden bir tanesi gerçekleşirken durum pek iç açıcı değil. Buna rağmen Netflix platformunun hisse değerlerinde daha da artış yaşanabilir. Sizce Netflix gibi platformların hisse senetlerinde önemli bir artış gerçekleşebilir mi?

Razer DeathAdder v2 gaming mouse ve Razer Cynosa Lite gaming klavye