Netflix His House ile dikkat çekecek

Yayın tarihi: 5 Ekim 2020 Pazartesi 8:00 am - Güncelleme: 4 Ekim 2020 Pazar 7:06 pm

Netflix’in yeni filmi His House için ilk fragman paylaşıldı. İşte Netflix imzalı His House filminden ilk fragman videosu.

Dijital yayın sektörünün öncü isimlerinden biri olan Netflix orijinal içeriklerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Bir süredir yapım aşamasında olan His House’un sonuna gelinmiş durumda. 30 Ekim’de yayınlanması planlanan film için merakla beklenen ilk fragman da yayınlandı.

Yönetmen ve senaristliğini Remi Weekes’in yaptığı filmin oyuncu kadrosunda ise Wunmi Mosaku, Sope Dirisu ve Matt Smith bulunuyor.

His House

Yayınlanan tanıtım videosundan da net bir şekilde anlaşılabileceği üzere His House bir korku – gerilim filmi. Filmde bir iç savaştan kaçan karı – kocanın mülteci olarak sığındıkları ülkede başına gelen hikayeden bahsediliyor.

Çift hükümet tarafından bir eve yerleştiriliyor. Bu evden taşınmaları halinde de ülkeden sınır dışı edilecekleri belirtiliyor. Kalmak zorunda oldukları evde saklanan kötü bir varlık ise çifte zor anlar yaşatıyor.

Filmin fragmanı bile hayli sürükleyici bir yapıda. Lakin Netflix (His House) filmlerinin genel itibariyle oturmamış bir senaryoya sahip olduğu biliniyor. Muhtemelen bu filmde de izleyicilerin kafasında pek çok soru işareti kalacaktır.

Malum daha önce yayınlanan pek çok Netflix filminde de benzer tablolarla karşılaşmıştık. Havada kalan bir hikaye, tam olarak çözülemeyen bir gizem ve mutlu sonla bitmeyen senaryolar.

Fragmanı izlemek için buraya tıklayınız