Netflix Games iOS’a geliyor

Yayın tarihi: 12 Kasım 2021 Cuma 7:00 am - Güncelleme: 10 Kasım 2021 Çarşamba 3:48 pm

Bugünden itibaren, Netflix iOS ve iPadOS uygulamalarında indirmek için bir oyun seçebileceğiniz özel bir satır görmeye başlayacaksınız. iPad’i olanlar da kategori açılır menüsünden oyunları bulabilecekler.

Oyunları Netflix uygulamasından başlatabileceksiniz. İster oradan ister doğrudan iPhone veya iPad’inizde açın, oynamadan önce Netflix hesabınızın kimliğini doğrulamanız gerekecek. İlk oyun dizisi Android’deki ile aynı olacak. Netflix’in Ağustos ayında Polonya’daki aboneliklerin bir parçası olarak test etmeye başladığı Stranger Things 1984 ve Stranger Things 3 adlı iki Stranger Things başlığı var. Diğer üçü daha genel ilgi alanına sahip gündelik oyunlar: Shooting Hoops, Teeter Up ve Card Blast.

 Netflix games

 

Bugün erken saatlerde, yakında kütüphaneye gelecek olan başka bir kitapla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Bu ayın sonlarında Nintendo Switch ve PC’ye gelecek olan Hextech Mayhem: A League of Legends Story, Android’de daha geniş kapsamlı oyun sunumunun ardından Netflix için duyurulan ilk oyun oldu. Netflix’in oyun dünyasına girmek için yaptığı bu hamle tabi ki yayın akışı devinin gelirleri açısından oldukça fark yaratacak. Şirket hali hazırda Squid Game sayesinde ciddi bir gelire imza attı. Oyunlar bölümü ile yayın akışı devi sektörde öne çıkan isimlerden olacak.

POCO M4 Pro 5G ile gücü hissedin