Nesrin Cavadzade’nin olaylı paylaşımına Bora Akkaş’tan ilk açıklama! “Eşimden özür dilerim”

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 9:58 am - Güncelleme: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 9:58 am

Nesrin Cavadzade‘nin Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutladığı paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun paylaştığı videoda Bora Akkaş’ın, Cavadzade’nin göğsüne para sıkıştırdığı anlar da oldukça konuşuldu. Akkaş, bir açıklama yaparak 8 aylık hamile eşi Oben Alkan’dan özür diledi.

Son olarak ‘Yasak Elma’ dizisi ile izleyici karşısına çıkan Nesrin Cavadzade’nin, ‘Üç Kuruş’ dizisindeki partneri Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutladığı paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde Cavadzade’nin göğsüne para sıkıştırdığı anlar çok konuşulan Bora Akkaş, bir açıklama yaparak 8 aylık hamile eşi Oben Alkan’dan özür diledi.

Akkaş, görüntüler nedeniyle eşinden özür dilediği bir açıklama yayımladı. Akkaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Nesrin’in Uraz’ın doğum günü için hazırladığı postta yer alan geçen sene çekilmiş o video çok saçma ve talihsiz olmuş. Neden bu video bilmiyorum. Halim ve tavrımdan ya da videonun seçili bölümlerinden anlaşılmıyor olabilir ama bu aramızdaki bir şaka idi.

Yoksa Nesrin’e para takmak benim ne haddime. Videonun çekildiği tarih, oturduğumuz masa ve arkadaşlarımız ve bu olayın başında sonunda ne olduğu görünmediği için toplum tarafından hoş karşılanmayan her şeyi anlıyorum.

Bunun eşimin doğumuna bu kadar yakın bir zamanda bir mesele haline gelmesinden derin mutsuzluk duyuyorum. Konu sadece Uraz’ın doğum günü olmalıydı. Görüntünün yarattığı bu kötü duygular için eşim Oben’den özür dilerim. Bu konu özelinde beni yargılayan insanlara da mutsuzluğumu belirtmek isterim.”