Neslican Tay’ın durumu hakkında yeni haber…

Yayın tarihi: 19 Eylül 2019 Perşembe 11:48 am - Güncelleme: 19 Eylül 2019 Perşembe 11:48 am

Üç defa kanseri yenmesine rağmen dördüncü defa hatalığa yakalanan Neslican Tay, yeniden yaşam mücadelesi veriyor. Şarkıcı Haluk Levent, Neslican Tay’ın tedavi olduğu hastaneyi ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Sosyal medyanın son günlerde en çok konuşulanları arasında Neslican Tay bulunuyor. Daha önce 3. Kez yendiği kansere 4. Defa yakalanan ve verdiği savaş ile sosyal medyanın gündemine oturan Neslican Tay’ın bacağında bulunan Tümör nedeniyle 2018 yılında bir bacağı kesilmişti.

İmamoğlu, kendisiyle ilgili rüyasını paylaşan Neslican’a yanıt verdi

Verdiği güçlü mücadele 7’den 70’e herkes tarafından takdir gören Neslican Tay  geçtiğimiz günlerde hastaneye yatırılmıştı.Şarkıcı Haluk Levent, Tay’ı hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında merak edilenleri paylaştı.

Neslican Tay’ın durumu hakkında doktorundan son dakika açıklaması! Neslican Tay’ın sağlık durumu nasıl?

“DİRENİYOR”

Neslican’ı ziyaret eden şarkıcı Haluk Levent sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda “Bağcılardaydım az önce… Size Neslican Tay’ı anlatayım. Uyurken bile prensesler gibi… O kadar naif o kadar sevgi yüzlü ki. Savaşıyor şu anda. Direniyor! Tüm gücüyle savaşıyor… Haydi be canım kalk ayağa!” dedi.

İşte o paylaşım: