“Nefes aldıracak” denilen proje kabusa dönüştü! Erdoğan’ın açılışını yaptığı kavşak sular altında kaldı

Yayın tarihi: 15 Mart 2023 Çarşamba 2:36 pm - Güncelleme: 15 Mart 2023 Çarşamba 5:27 pm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’da geçtiğimiz yılın son ayında açılışını yaptığı Abide Köprülü Kavşağı ve altgeçidi, yaklaşık 3 ay sonra bugün sağanak yağışın ardından sular altında kaldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentler bu sefer de sel felaketiyle karşı karşıya kaldı. Dün itibarıyla Şanlıurfa ve Adıyaman’ı etkisi altına alan yağışların ardından iki kentte de sel felaketi yaşandı. Sel felaketinde 5 vatandaş yaşamını yitirdi.

“NEFES ALDIRACAK” DEDİKLERİ PROJE KABUSA DÖNÜŞTÜ

İktidarın ve AKP’li Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şanlıurfa nefes alacak’ sloganıyla açılışını yaptığı Abide Köprülü Kavşağı ve altgeçidi vatandaşın kabusu oldu. Kavşakta mahsur kalan iki vatandaş, çevredeki yurttaşlar ve ekiplerin yardımıyla güçlükle kurtarılabildi.

AÇILIŞINI ERDOĞAN YAPTI

Sel baskınında sular altında kalan Abide Köprülü Kavşak ve altgeçidinin açılışını, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirdi. Törende, Erdoğan’ın yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de yer almıştı.

Erdoğan’ın hedef aldığı Suzan Şahin’e yurttaş teşekkür etti