‘Nefes alamıyorum’ diyen kazazedeyi telefonla çekmek için yarışa girdiler

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 1:45 pm - Güncelleme: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 1:46 pm

Antalya’da otomobilde sıkışan ve yardım bekleyen kadın sürücü, itfaiye ekipleri tarafından aracın kapısı kesilerek kurtarıldı. Kadın sürücü nefes alamadığını söyleyip yardım beklediği anlarda, etrafta toplanan kalabalık ise cep telefonu ile yaşananları görüntüleme yarışına girdi.

Y.Ö., idaresindeki 07 AFA 010 plakalı otomobil, M.B.’nin (30) kullandığı 07 AFU 654 plakalı otomobille kavşak ortasında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Y.Ö.’nün otomobili yaklaşık 20 metre ileride otobüs durağının önünde kaldırıma çıkarak durdu. Diğer sürücü M. B. ise, kaldırımda duran otomobilde sıkıştı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri sürücü koltuğunda sıkışan M.B.’yi bulunduğu yerden kurtarmak için özel hidrolik makasla kapıyı kesti.

VATANDAŞLAR OLAYI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN YARIŞA GİRDİ

Yüzü kan içerisinde kalan sürücü M.B., etrafındakilere ‘nefes alamıyorum’ diyerek seslenirken, vatandaşlar cep telefonu ile yaşananları görüntüleme yarışına girdi. Sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansa alınan kadın sürücü, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kolundan yaralanan diğer sürücü Y.Ö. için de ambulans çağrıldı. Ö.’ye de sağlık ekipleri kaza yerinde müdahale etti.

Kaza yerine gelen M.B’nin yakınları, genç kadının denizden gelirken kaza geçirdiğini söyledi. Mahalleli kontrolsüz kavşakta sürekli kazaların meydana geldiğini belirterek, bir an önce önlem alınmasını istedi.