Nedim Şener’i adliyeye çağıran Ayşenur Arslan’dan tarihi hatırlatma

Yayın tarihi: 7 Mart 2020 Cumartesi 10:47 am - Güncelleme: 7 Mart 2020 Cumartesi 10:51 am

Oda TV Haber Müdürü Barış Terkoğlu, Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve muhabir Hülya Kılınç, “Libya’da hayatını kaybeden MİT mensubunun cenaze töreninden görüntüler yayınladığı” gerekçesiyle tutuklandı. Pehlivan’ın sorgusu sırasında destek için Çağlayan Adliye’sine giden Gazeteci Ayşenur Arslan, bir zamanlar FETÖ kumpasında Barış Terkoğlu ile birlikte yargılanan Nedim Şener’i destek için adliyeye çağırdı.

Libya’da hayatını kaybeden MİT mensubunun cenaze töreninden görüntüler yayınlayan Oda TV’nin Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve haberi yapan muhabir Hülya Kılınç’ın tutuklanmasının ardından ifadeye çağrılan Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan da tutuklandı.

Oda TV Genel yayın Yönetmeni Barış Pehlivan tutuklandı

Destek için Çağlayan Adliyesi’ne giden Gazeteci Ayşenur Arslan, sosyal medya hesabından Nedim Şener’e çağrıda bulunarak “Nedim Şener’e açık çağrı: Bir zamanlar FETÖ kumpasıyla birlikte yargılandığı Barış Terkoğlu cezaevinde. Barış Pehlivan da şu anda tutuklama talebiyle mahkeme karşısında. Onu da destek için Çağlayan’a bekliyorum” diye yazdı.

Ancak Şener’den çağrısına yanıt alamayan Arslan, yeni bir  paylaşımda bulunarak, “Nedim Şener’e çağrıda bulunmuştum. Aranan isme ulaşılamadı!! Onun yerine sevgili Ahmet Şık koşa koşa geldi ve Barış Pehlivan ile duruşma öncesi bir Adliye Hatırası çektik..” dedi.

Murat Ağırel, Ferhat Çelik ve Aydın Keser serbest bırakıldı!

NEDİM ŞENER’DEN YANIT

Nedim Şener, sosyal medya hesabından Arslan’a saatler sonra yanıt vererek, “Edirnekapı şehitliğinde işim vardı, geç gördüm Ayşenur hanım, ama önce siz ülkesi için şehit olan MİT mensubunun ve mağdur olan ailesinin hukukunu hakkını savunun sonra isterseniz bir araya geliriz. Bir de PKK’ya terörist diyemeyenlerle beni yan yana koymayın!” ifadelerini kullandı.